2010. július 30., péntek

2010.07.06

Tegnap este küldött egy sms-t a doktornő, hogy Zalán minden eredménye negatív lett. Pisi, ilyen váladék és olyan egyaránt. Megkönnyebbültem egy kicsit. Bár valamit már sejtettem, mert szombaton és vasárnap 37,2 volt Zalán hője popsiban, ami ugye már jónak számít....Gondolom, ezzel pontot is tettünk az ügy végére, igaz, hébe-hóba azért Zalán kap még egy fincsi kis hőmérőt a popsijába. Egész jól viseli. Egyre ritkábban talál akkor kakálni. Sugárban.

Tibi visszavitte a gyógyászati segédeszköz boltba a babamérleget, amit potom 7500 Ft/hó áron béreltünk eddig. Igen, nem írtam el egyetlen számjegyet sem. 4 hete füstölgünk, hogy micsoda rablás és hogy átvertek bennünket, ennyiért már akár újat is....de használtat mindenképpen...ez meg nem tegnap jött le a gyártósorról.....A 2. hét végére aztán leírtuk a kárt, túltettük magunkat rajta. Nekem később sikerült, mint Tibinek. Mert hát nem annyira a bolt hibája az egész, mint enyém pasié. Már a gyerekek is tudják, ha valami égbekiáltóan drága, azt nem veszem meg, nem bérlem ki stb. Akkor sem, ha a (sárkány) nej megbízást ad mérleg beszerzésére. De Tibim fizetett,mint a katonatiszt, egy mukkot sem szólt még akkor sem, amikor egy tizesből alig kapott vissza. Gondolta, biztosan rosszul emlékezett, hogy kétezernemtommennyi a mérleg bérleti díja per hó....

Az üzletben az eladó azzal indokolta a csillagászati díjat, hogy előfordult olyan eset, hogy a mérleget soha többet nem látták, miután a kuncsaft a hóna alá vágta és kilépett az üzletből. Hát együtt tudtam vele érezni, mármint a kuncsafttal, azt hitte a szerencsétlen, hogy MEGVETTE a cuccost.

Szóval mondanom sem kell, még meg sem kezdte szolgálatát nálunk a mérleg, máris elhatároztuk, hogy 4 hét után megy vissza a gazdájához. Repül, egyenest.

Aztán tegnap este, ahogy hazajött Tibi immáron mérleg nélkül, közölte szerényen, hogy 5000 Ft-ot visszakapott, mint kauciót, mivel ügyesokosan, időben visszaszolgáltattuk a bolt tulajdonát.

ÁÁÁÁÁÁÁ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!