2012. november 6., kedd

Mi ez??

Éjjel arra ébredtem, hogy köhög Réka. A tökegészséges. Köhög és köhög és köhög. Egyfolytában. Egy idő után fuldoklott is. Aztán sírt, hogy nagyon szeretne aludni, de nem tudja abbahagyni a köhögést. Kapott egy adag extra Sinecod-ot, majd teljes tehetetlenséggel ringattam,  csitítgattam....már semmi új nem jutott eszembe, amivel segíthettem volna rajta. Közben kapkodott a levegő után, mert szünet nélkül köhögött, az arcocskája elvörösödött..... Rémes volt. Inni nem fogadott el semmit, az orrcsepp puszta említésére ordítani kezdett, amitől még jobban köhögött, úgyhogy inkább hanyagoltuk az orrcseppet. Végül - megfigyeléseink szerint - akkor hagyta abba, amikor kitisztult az orra  (teljesen magától) és azon is kapott levegőt.  Majdnem délelőtt 11-ig aludt az ártatlan. 

Én nem tudom, miért van ez a rémes köhögés, ha kutya baja, a torka is csak egy picit piros. Ha picit piros, az indokol ilyen mértékű köhögést éjszaka??  Ami egyébként jellemző rá (az iccakai krohácsolás), de eddig olyankor tört rá, ha benyelt valami randa vírust. Én ezt nem értem. 

UI: Közben a táskám legmélyéről előkerült az elveszettnek hitt rendőrautó, szóval nem lopta el tőlünk senki a rendelő várójában. :)

Valamit még szerettem volna leírni, de mire ide értem, elfelejtettem...És vár két raklapnyi vasalni való....

Ja igen.....adventi naptár lett volna a téma. No majd legközelebb.