2016. június 14., kedd

Jólvanna....


Hm, lehet, kicsit túlparáztam ezt a reggeli hőemelkedést....A nőgyógyászom mondta mindig, hogy meg kellene tiltani, hogy az emberek, a laikusok utánaolvassanak egészségügyi dolgoknak, mert ez olyan, mintha egy nagy puzzle egy-egy elemkéjét olvasgatnánk és aztán messzemenő következtetéseket vonnánk le belőle...Pedig még úgy megnyugodtam, mikor a doktornéni arról mesélt, hogy nem látott kullancsfertőzött agyhártyagyulladásos esetet, akkor sem, ha a csípés éppen nem a városban, hanem Kecskemét környékén történt. Aztán elolvastam, hogyan jelentkeznek az első tünetek és pánikba estem....Jólvanna, ma egyedül voltam az irodában és amiatt is aggódtam, hogy mi lesz. Nem lett egyébként semmi, mint az várható volt. 

De ez egy ilyen parás nap volt, mert üzemorvosnál is ma voltunk, ahol magas lett a vérnyomásom. Igaz, a vizsgálat végére majdnem normál régióba ereszkedett, de akkor is. Nekem soha nem volt még magas! Pont múlt héten mértem és  bár nem annyi, mint Rékáé, azonban nem is volt gáz. Mi van velem? Ez a doktornő egyébként ijesztő cégtáblával rendelkezik, mert repülőorvos, vagy mi a bánat, amelyett, hogy foglalkozás eü-s doki...Én meg ugye parázom a dokinál, ha idegen. Szóval az egész nap egy stressz halom volt....De jó hír, csütörtökön elindul a finn fám valahonnan a messzi Finnországbóóól! 

Szóval van két torokgyulladásos gyerekem gyógyszer nélkül, mert a doktornéni nagyon helyesen nem szokott felírni semmit, csak ha magától nem gyógyul a vírusfertőzés. Csütörtökön lehet, hogy bekukkantunk a doktornénihez némi tartalék antibiotikumért, mert pénteken elutazunk egy villám nyaralásra. Addig anyukám költözik be hozzánk, aki a barátnőjével tölt itt egy-két napot. Jó lesz neki is a társaság.

És közben kettő nullra vezet Magyarország az osztrákok ellen. Emberek!!!!! Láttátok ezt? Itt pityergek, mint egy hülyegyerek.....Micsoda meccs volt!  Na nem is írok többet. Csak több gólt ne kapjunk! Van még hátra 3 perc...

Győztünk, hurrá, hajrá!!!! Nagyon boldog vagyok és büszke a fiúkra. 

 

Totál para


Réka reggelre produkált egy kis hőemelkedést...Nem lenne ez gáz,ha nem lenne az a kis affér a kullanccsal...mert ugye Zalán egyenesen lázas...

Mindkét gyerek orvosnál ma délelőtt.
Doktornéni még nem találkozott kullancsos agyhártyagyulladással,remélem,nem is fog.

Bele is pusztulok, ha valami baja lesz Rékának....