2014. április 22., kedd

Feladvány



Miről, kiről mesél Réka? 

Húsvétos



Csodaszép Húsvétunk volt. Tiszta, lélekemelő, befelé figyelős, családi körben töltött. Na igen, a nagytakarítással nem készültem el, igazából félig sem, a vitrin állapotát inkább nem illetném jelzővel...poros viszont a csülök pékné módra, a répatorta és a nyuszimuffin egész klassz lett. Közkívánatra készült pogácsa is, sajtos, háromszor hajtogatott, mert anélkül nincs ünnep.

Az jutott eszembe, hogy ahogy telnek az évek felettem, úgy érint meg egyre inkább a Húsvét jelentése, üzenete, nem hiába az egyik legnagyobb ünnepünk, én nagyon szeretem....


Az én ÁMÁTŐR húsvéti muffinjaim


Az én IMÁDNIVALÓ gyermekeim 


Holnap újra munka. Eszembe jutott, hogy írhatnék bentről is blogot, legalább pár bekezdés erejéig, de valami új programot telepítettek a szerverre, amelyen keresztül bármikor rácsatlakozhat a gépemre bárki fentről Budapestről (is), úgyhogy inkább nem. 

 Már csak egy hét és beíratom Rékát a suliba. Hhhh...A hétvégén majdnem vettem neki egy iskolatáskát. Fél áron volt a Müllerben. Viszont ijesztően nézett ki a hátán a táska, hatalmas volt a 38x35-ös méretezése, pedig Réka nem kifejezetten picike.  tthon megkerestem A-t, hogy mit szól a Herlitz legkisebb méretű táskáihoz (neki van elsős gyermeke éppen) meglepetésemre közölte, hogy 38x35-ös KELL, az a JÓ, a többi KICSI. Pislogtam ám nagyokat....Azóta kiműveltem magam, milyen egy ideális méretű táska (hálanekedinternet), tervezem, hogy minél hamarabb beszerezzük a táskát. Budmil-t tervezek venni, aztán majd meglátjuk. Bakker, mindjárt fél 1 (hajnali), hogy fogok én felébredni reggel hatkor?!