2017. augusztus 1., kedd

Vagy vagy



Hát ennyire nehéz és idegőrlő napom régen volt, huh......Ha alaposan átgondolom, talán ilyen vacak napom nem is volt még soha ezen a munkahelyen (egyébként máshol volt, ennél jóval rosszabb is, de azt hagyjuk) .... Mindez persze egyetlen ember miatt, akivel németül kommunikálok és nem tudom eldönteni, hogy értetlen, túl elfoglalt vagy egyszerűen hülye. Komolyan elkeserítő....A Főni azt tanácsolta nagy megértően, hogy gurítsak le itthon egy kis bort, de sajnos azt megittuk a vízilabda döntő közben.

Öt órakor indultam haza, egy óra spéttel, de totál leamortizálva. Tekertem haza, igyekeztem nem maxi gázzal. Rettenetes volt a meleg, konkrétan a levegő is forró, amit belélegeztem, nagyon fura élmény volt, tiszta sivatagi....élvezhetetlen a vízparton és légkondin kívül. 

Itthon még a lépcsőházban betoltam néhány kocka ajándékba kapott csokit (ezúton is köszönöm), majd egy gyors hideg zuhany, légkondi bekapcs és kezdődhetett a nap kellemesebb része. Ja, fél hat után. Tudok élni. Még 3 nap Főni nélkül. 

Hogy a gyerekekről se feledkezzem meg, ha már vannak és léteznek, vacsorára carbonárát készítettem nekik, ami Zalán egyik kedvence. Erre közölte velem, hogy életében nem evett ilyet és izé.....mitől olyan sárga a cucc??? Csak kotorászott és piszmogott az ételben. Grrr....Pedig finom volt. Amin pirított bacon van, hogy is lehetne rossz? Réka jól érezte magát a táborban, állítólag a légkondit most sem kapcsolták be abban a csupa üveg, első emeleti helyiségben....viszont a ventilátort igen és állítólag nem volt égető forróság. Hát jó. Főleg, hogy még az ebéd is ehető volt. Fa kitűzőt készítettek, amit nem hozott haza, mert Apa irodájában szárad. Szárad. Jó vicc, nem? Ebben az ötven fokban.

Hogy a súlyom hol tart, nem tudom, ebből a carbonaraból toltam egy picit...de ha Tibi hozott volna fagyit (mint ahogy nem hozott), azt is befaltam volna szemrebbenés nélkül, mert valami tuning kell ebben az istentelen időben.... 

Tibi ma is hozott egy szép csíkos dinnét, de ez nem díjnyertes édességben. Mindegy, el fog fogyni, mert hideg lesz és lédús holnapra. Többet nem tudok írni, totál kipurcantam és még most, 10 óra után mesét olvasok a bandának....Jó éjt! Kitartás a meleghez, már csak egy hét és vége...Vagy túléljük, vagy nem.