2012. december 18., kedd

Ovis fotók

Tegnap este Tiborom meglepően hamar, nem sokkal 22 óra után hazaesett az irodájából.(azt mondta előzőleg a telefonban, hogy hajnalig ne is várjam) Vacsorázott, tortáztunk, beszélgettünk, hallgattuk, ahogy a gyerekek a szomszéd szobában alvást nem tettetnek....aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy délután Marika dadus kezembe nyomta az elkészült Réci képeket. Előhalásztam a könyvespolc magasából....Hát nagyon nem tetszettek Tibinek. Erőltetett mosoly, ovis szandál az ünneplő cipő helyett (tudnillik, fotózás előtt nem vette fel a ruhához az odakészített csillivilli cipőcskét, ami pedig tökéletesen ment volna a ruhájához...Amikor elmesélte, gondolkodtam, hogy keresztbe nyeljem le vagy hosszában...de már úgyis késő volt) és mindkét képen kancsalnak tűnik a leányzó...és még ezért kemény 900 Ft/szettet is fizettem....

Szerintem annyira nem rosszak, inkább közepesnek mondanám. Vacilláltam, hogy nem rendelek egyet sem a hat elkészült mini változtból, de mégiscsak karácsonyi képek, profi képek, csini ruha....Nem tudtam otthagyni őket. Ki tudja, mikor tudunk ilyet összeeszkábálni a mi fánk alatt, itthon Rékuról és annak mennyi vér és veríték, idegbaj, kitépett haj és elpocsékolt idő lesz az ára. Az igaz, hogy a mi képeinken őszinte a mosolya, kacaja...már ha egyáltalán hagyja, hogy fotózzuk, de nem hibáztatom a fotóst, sem az óvónénit. Idén így sikerült.

A tavalyi képhez képest pedig igenis határozott a fejlődés. Ott sorozatban nem is néz a fényképezőgépbe Réci, vagy ha mégis, tuti, hogy beharapja az ajkát az utolsó utáni pillanatban...de mosolyogni még véletlenül sem mosolyogna. 


Tavaly - képkeretestül fotóztam, bocsesz...


Ovis kép - karácsony - 2012


Ovis szandálban lakkcipő helyett....

A képek minőségéért elnézést kérek, digitális formában nem kaptunk képeket sajnos.


És közben észrevétlenül átröppentem a 500. bejegyzésen! Hurrá, hurrá! Minden rendszeres nyomonkövetőnknek nyálas Zalánpuszit, édes RékaCicapuszit és egy ölelést küldök, annak aki igényt tart rá. :)