2015. április 21., kedd

Terveztem írni



Mai témám lett volna a nyári szünet témaköre, hogyan töltsük fel programokkal, illetve hogyan ne unják magukat halálra a kisdedek, amikor a szülők dolgoznak. 3 hét szabit készülök kivenni összesen, de ugye sajnos/hála Istennek, nem 3 hét a nyári vakáció. Azonban közbe szólt a szezon, ami héten az új akciós árlistánkkal kezdetét vette, úgyhogy most éppen tudom, hogy hol van a fejem, mert ebédszünet van, tele raktam a pocakom és lenyugodtam ennek megfelelően....de egyébként tele van az íróasztalom cetlikkel (kinek nincsen esze, legyen notesze), mivel általában mindent elfelejtek sajnos.....Erőteljesen felpörgött hát az élet, jájjj!

Ma délután lesz a Májusfa futás a városban, melyen Rékáék is részt vesznek. Tavaly 8 elkóborolt elsőst szedtek össze a város különböző részéről, így némileg aggódom. Súlykoltam tegnap Rékába, hogy mindennek az alfája és az omegája a Kossuth tér, onnan indul és oda érkezik a tömeg, szóval ha bármi van, oda igyekezzék vissza. Mindenekelőtt azonba ne tévessze szem elől a tantónénit és a cimbiket, akkor baj nem lehet. Ő persze no para....Talán magától is haza találna egyébként illetve vissza a suliba, de azt inkább nem próbálnám ki.

Holnap papírgyűjtés, így megvan a ma esti programom is frankón. Fél év papírtermése valahol a melléképületben találtatik, de hogy pontosan hová tette Tiborom, az csak délután/este fog kiderülni. Nekem még mindig jobb, mint Tibinek, mert reggel majd ő szállítja le a papírtengert a sulinak.

No mennem kell!