2012. május 9., szerda

Ezt kaptam!



Mégpedig egy díjat. Meg is lepődtem egy picit, mert nem szoktam ilyesmit kapni. Esetleg amikor már minden boldog és boldogtalan bloggerhez eljutott legalább kétszer. :) Köszönöm a díjat Hajninak és azt kívánom neki, hogy még jó sokáig írjon, legalább Anna érettségiéig. 


A szabályoknak megfelelően írok 5 dolgot magamról.
(remélem, egyiket sem írtam még le...ami nem biztos)

1) Az oviban szőlő volt a jelem. Mígnem valaki másnak kellett az a jel és nekem a locsolót adták helyette. Nagyon haragudtam és sokáig nem tudtam ezt feldolgozni, miért volt szükséges a jelcsere. Mondjuk, Tibi sem járt jobban, egy másik város másik ovijában neki  a vödör jutott.
2) Általánosban a tornatanár beválogatott torna edzésre. Nagyon szerettem ugyanis szekrényt ugrani. Nem ismertem a félelmet, ha szerkényt láttam. :) A hajmeresztő ugribugri a gerendán valamint a talajgyakorlatos hátraszaltó azonban megfutamított. Inamba szállt a bátorság  és nem mentem edzeni többet. Viszont a szekrényugrást még gimiben is nagyon szerettem.
3)  Utáltam kamasznak lenni. Fellélegeztem, amikor elmúlt.
4) Egyszer, még általánosban moziba mentünk a barátnőmmel. Hazafelé jövet összekaptunk valamin és én gyorsítottam a lépteimen. Még 4 méterrel sem jártam előtte, amikor a barátnőm hisztérikus nevetésére megtorpantam. Kiderült, hogy rágóba ültem, ami a film 2 órája alatt frankó mintát alkotott a fekete nadrágomon. Nagyjából ülep tájban. Úgy nevettünk a sötétben, a lámpák alatt kétrét görnyedve, görcsölő hassal, mint a tébolyodottak. Anyukám ellenben valahogy nem nevetett otthon. 
5) Veszélyesen szórakozott és feledékeny vagyok. Ez az utóbbi években csak súlyosbodott, pl.  ki nem mozdulnék nagybevásárlásra lista nélkül. Meztelennek érzem magam nélküle. Korábban soha nem írtam listát vagy ha mégis, akkor mindig otthon felejtettem.



Viszonzom, továbbítom a következőknek.
1) Bea - mert az övé az egyik kedvenc blogom.
2) Judit - Gyurmanya - mert olyan kreatív a három kislánya mellett
3) Martine - mert őt nem régen olvasom és máris nagyon kedvelem
4) Odianya - bárcsak sokkal többet írna - blogot és mail-t egyaránt


Beán kívül egyikőjük sem igen követi a blogot, ettől függetlenül ők kapják.