2017. május 18., csütörtök

Szülinapos

3 hónapos

fél éves

1 éves

2 éves



3 éves

4 éves

5 éves

6 éves

7 éves


Borzasztó ütemben növekszik. Pedig még ma is világosan fel tudtam idézni, milyen volt vele a szülőszobán. Milyen volt amikor megszületett. Most meg potyogtatja a fogait, a maradandó fogak száguldanak kifelé a szájából és 2 hét múlva elbattyog végre az oviból.
Sajnos apás, de azért nekem is jutnak finom Zalán puszik és van valami különleges érzéke a hátam gyurmázásához is, mert imádom, amikor masszíroz. Válogatós kutya, bezzeg a hűtőbe rejtett húsvéti édességet megtalálta és befalta titokban, csak a csomagolása maradt. Villámgyors minden tekintetben. Na jó, az oviba indulás a gyengéje. Ám ha utazunk valahová, akár az éjszaka közepén is felkel és fegyelmezetten készülődik. Együttérző és érzékeny, jó barát és jószívű testvér. Szerintem inkább rám hasonlít, de a véleményem kevesen osztják. Nagy ajándék ő nekem, örülök, hogy fiam is van. Szerelmem iránta fokozhatatlan. Még akkor is, ha kritikája olykor fájú tud lenni, véleménye, melyet őszintén kimond, nem mindig hízelgő.

Isten éltessen sokáig, Zalán! Te éjszaka  közöttünk alvó, áfonyaimádó, minecraft rajongó, ovit nem kedvelő, suliba nem vágyó, M. cimborához ragaszkodó, macistakarót máig puszilgató, iskolatáskával és íróasztallal rendelkező, autókat igen jól ismerő, olvasni nagyjából tudó, varázspuszikat osztogató, pókok barátja, kedvenc kiskuktaként alkalmazott, szépséges, jóképű, villámgyors, szeretnivaló, imádnivaló, drága kisfiam!
Boldog szülinapot!