2012. június 5., kedd

Kattintok - összevissza

Amióta Zalán sikeresen elintézte a fényképezőgépemet és Tibi csak úgy tudta megszervizelni, hogy az exponáló gomb helyére egy fél gyufaszálat állított.....(de úgy legalább működik a masina), nos azóta jóval kevesebbet fotózom. Vagy tán el is kényelmesedtem és meghagyom Tibinek a fényképezést? Azért nem egészen. Főleg ha videókról van szó.


Ezt kaptam Rékától ajándékba anyák napjára az oviban.


És ezt. Kiszínezni - elmondása szerint - sajnos nem volt ideje. :)


És ezt is. 


Kakukktojás: egy Zalán videjó -  avagy a gyermek néha táplálkozik is, íme a bizonyíték. 


Zalán megkapta az első szett alsógatyáját. Nagyon örült neki.


A "Te rajzolsz, én varrok" címmel meghirdetett rajzversenyen sajnos a mi angyalkánk nem kelt életre. De ezt Réka nem is tudja, örült az ajándéknak, amit kapott, a sütinek és a rajzát kicsiben tartalmazó szalvéta tartónak (?).


Réka ír, ír és ír. Ezeket még betűdiktálás alapján



Ez a legújabb nyári módi, hallottatok róla? Frissen kiszabadulva a habokból törölközés után vagy helyett Dórás plédbe csavarjuk magunkat estélyiruha gyanánt és abban flangálunk lakásszerte. Minél hosszabb az uszály, annál jobb....Akár magamat látnám 4-5 évesen. :)


A szülinapi előkészületeket nem lehet elég korán kezdeni.....Már nem is számolom, hány meghívó tervezet készült. Lehet, mindenki más fajtát fog kapni?


Récim nem szeret színezni, szerinte azzal elrontja a saját rajzát....hát itt bepótolta, azt hiszem, amit máshonnan kispórolt....
Szintén egy meghívó Réka szülinapi bulijára Katának.


Anyák napjára fényképek is készültek az oviban, abból az egyiket - már keretben - lefényképeztem.

Egyelőre ennyi. :)