2018. június 13., szerda

Szerda

1)  Még két nap a suliból, de Zalánék még mindig rendületlenül összeadnak és kivonnak matek órán....házi feladat is van. Nagyon lelkes ez a tantónéni, nem mondom.

2) Ma Réka úgy hozta haza Zalánt a suliból ebéd után, hogy nem szólt senkinek.  Mármint felnőttnek. Ebből szerintem holnap botrány lesz.

3) Ma szabin vagyok/voltam, volt egy kis dolgom. Olyan végtelenül fáradt vagyok, hogy talán 3 hét szabi alatt sem pihenném ki magam. Olyan sok volt ez az év eddig, hogy azt érzem, az idegeim cafatokban és nem tudom, mikor tudom őket újraépíteni. Ha egyáltalán ez lehet.

4) Még mindig nincs ofő. Szerintem Kata néni lesz mégiscsak a némettanár, de a suli imádja a titkokat és rejtélyeket....Tényleg az évzárón jelentik be.

5) Csodaszépen megnőtt a körmöm a hajvitamintól, amit szedek, ami pici vigasz arra, hogy a hajam továbbra is ocsmány....

6) Igaz, a cseresznyemagozás nem tett jót neki és most a körmöm is ocsmány. Ilyen az én formám....

7) Ma befutott a kutya új nyakörve és póráza, meghozta a futár. Nagyon tutin néz ki, majd küldök fotót. Az új póráza 8 méteres, még nem próbáltuk ki.

8) Ma harmadjára ázott el a ruha, amit kiteregettem, tele van a hócipőm az esővel és a zivatarokkal.

9) Megjött a LED világítás is a konyhába, kicsit tanácstalan vagyok, hogy rakjuk fel (ragasztható), majd hétvégén kitaláljuk

10) Ahhoz képest ,hogy két nap van a suliból, semmilyen nosztalgia meg nem érintett. Talán mert az osztály ugyanabban az összetételben halad tovább a felsőtagozatra is (aki nem bírta vagy szerette a mókát, már lelépett). A tanítónénikért pedig...hátttööö....nem kár.....Fél évbe telt, mire megemésztettem másodikban, hogy új párost kaptak a gyerekek harmadiktól. Nem volt jó döntés. Most inkább örülünk, hogy ennek is vége.

11) Ettől biztos fura lesz, hogy immáron felsős gyerekem is lesz, de hát ez ilyen, nem áll meg az idő....

12)  Borsófőzelék lesz vacsorára. Van a fagyasztóban igazi zsenge borsó.

Diós fotók:






A kanapén....Szzzzzzzz....


Nem gyönyörű?

Puszi után

Imád a fűben hemperegni