2022. december 31., szombat

Ilyen volt a 2022-es évünk 3.

Október  

Bár idén elmaradt az őszi szünet, mégis olyan, mintha lett volna. Még valamikor a nyáron foglaltunk szállást Mátraszentimrére a tavalyi év élményein felbuzdulva (Sikondán). Csak egy napra kellett kikérni a suliból a gyerekeket, ráadásul az ünnepek után az egész iskola Egerbe kirándult utána, szóval egyetlen napot voltak iskolában a gyerekek (Réka kettőt, oké) az őszi szünet elvi helyén.

Mátraszentimre nagy élmény volt, mindenképpen visszatérünk még. Az étterme is egész jó, finomakat ettünk. Picit olyan, mintha nem lenne szakképzett személyzet az étteremben, leszámítva néhány szakácsot, de minket nem zavart kifejezetten. Sokat kirándultunk, a kutya imádta minden percét, mert naponta ötször sétált, összesen a fél napot és remek kikapcsolódás volt a wellness is. 

Októberben még kerékpárral tekertem a munkahelyemre, most nagyon hiányzik, hogy márciusig-áprilisig buszozni vagyok kénytelen, de az idő amúgy is repül....

November 

Nem emlékszem, mi történt novemberben, hacsak az nem, hogy Réka névnapját és Tibi szülinapját megünnepeltük. Rékáéknál lezajlott a Kati nap - bár lehet, hogy az októberben volt? Összemosódik. Igen, sőt, szinte biztos, hogy októberben volt, mindegy. Műsorral készültek, pontverseny volt, ez amolyan beavatásféle volt a kilencedikeseknek, gondolom. Réka jegyei nem közelítik meg a nyolcadikost, bár tantárgya válogatja. Azért remélem, hogy fog tudni javítani. Ahogy Zalán is, aki abszolút immunis a tanulásra vagy ellenáll a tanuásnak, nem is tudom, hogy mondjam. Jelenleg ritka gyenge jegyei vannak. 

December - Advent 

A december az egyik kedvenc hónapom az évben, várakozással telik és persze a fele már szabadságon nagyjából....Megünnepeltük Réka 15. szülinapját...Összegezhetünk, milyen év volt is ez, leszámítva a háborús helyzetet és a számos feszültséget a világpolitikában, a nagyvilág baljós folyamatait, nekünk nem volt rossz év, csak rosszabb ne legyen jövőre! Legyünk mindannyian egészségesek az egész családban és ismeretségi körben, legyen béke itthon és persze az sem ártana, ha a nagyvilágban az lenne, kiránduljunk, túrázzunk sokat és töltsünk minél több időt négyesben plusz kutya! Ennyi kívánok, ennyi bőven elég lenne!

Boldog új évet kívánok mindenkinek egészségben és egyetértésben!