2015. május 22., péntek

Ő még szül



Régóta szerettem volna RékaZalánrajzokat feltenni a blogba. Elmaradt ilyen vagy olyan nyűgöm miatt. Ma reggel azonban megakadt a szemem Réka rajzfüzetén. Ló, ló és még több ló. No és póni. Valamint unikornis. Eljött az az idő, amikor bátran kijelenthetem, szebben rajzol mint én.


Ez itt ugrik


Akadály is van


Az a kis huncut ló almát (?) szed ágadkodva


Ennek pedig itt jobb szélen viszket a háta :) 


Hogyhogyhogy? Szülés?? A szülés témája napirenden van folyamatosan, úgy tűnik akkor is, amikor éppen nem beszélünk róla. 


Ugyanaz a kép csak lentebb



Hát nem ügyi?


Múltkor M. néni a rajziskolából azt mondta, hogy Réka úgy rajzol, mint egy ügyes ötödikes. Jaj már, gondoltam, illik dícsérni a gyerekeket. De tényleg nem kétbalkezes! :)


Más: Elég rossz éjszakám volt. Hajnali háromkor felébredtem valamiért, talán egy álomból, talán csak úgy és nem tudtam visszaaludni. Ötig. A nevtan-ba a pszichológus csajhoz totál készületlenül mentem. Már nem mintha erre gyúrni kellene vagy lelkierőt gyűjteni, nyugtatót bekapkodni, felest inni rá...nem ilyesmire gondolok. Hanem úgy egyáltalán, összeszedni a gondolatokat....Erre sem volt módom, időm. Az időponttól számított bő egy óra múlva úgy hagytam el nevtant, mint akinek átmosták az agyát. A kapuból kellett visszaszaladni az esernyőmért. Pszichológus numeró 3 valószínűleg egy harmadik féle feltevéssel fog előállni néhány hét múlva, fel vagyok rá készülve, arról, hogy mi állhat a dadogás hátterében. Majd folytköv két hét múlva, addig meg lehet emésztgetni, elemezhetni, hogy mit csinálunk jól,nem jól....A "nem jól"-nek érdemes kicsit több időt szentelni.....Nagyon elfáradtam. Megyek is mosogatni, pakolászni, amíg nem kell a gyerekekért menni. Egyébként olyan nagyon jó itthooooon! :)