2013. január 11., péntek

Mütyűrös

Kiindult a dolog 1-2 éve egy pirosra festett fonott kosárból. Aztán azt kinőtte Réka. Következett egy Ikeás barna doboz. Amikor az is túlcsordult a csentre-bentréktől, egy nagy, piros dobozba költözött a mindenkori kedvenc Mütyűr készlet.

Hétvégén Obiban járva felmértem, milyen lehetőségeket kínálnak ágy alatti tárolásra (mert már ott is játék van, a kinőtt ruhák kisebbségbe kényszerülnek) , túl a cipzáros zsákokon. Nem sokra jutottam, ám vesztemre Réka belebotlott egy cicás, kerekeken guruló, méretes ládaszerűségbe. Nem vesszük meg! - Vegyük meg! - Neeeem vesszük meg! - Kérlek, anya! - Nem, nem! Apa elájul, ha meglátja az árát. - Vááááááá! Vegyük meg, kérlek! Annyira cuki cicák vannak rajta! - úgy potyogtak a könnyei, alig győzte törölni. És mert következetes és tökös anyuka vagyok, naná, hogy megvettük végül. Mert befért az ágya alá.

Itthon aztán Réka seperc alatt elrendezte mütyűrkéit a dobozban. Van itt minden, kisautó, parfüm, csajos táska, karkötő, színes ceruza, plüss kutya, legós majom, körömkefe, Filly pónik, furulya, korona és varázspálca, fél pár fülbevaló, hajráf......Vadonat új doboz, és máris túl vagyunk az 50%-os kihasználtságon.