2010. december 7., kedd

Friss Réka rajzok



Ez itt Apa, rögtön két példányban. A bal oldalin látszik, hogy már nadrág is van rajta, valamint a pulcsiján pont 1 db gomb....A haja hullámos, ahogy az életben és mivel rövid, ezért látszódnak a fülei. :-) Vállán, azaz a hátán ott virít elmaradhatatlan fotós táskája, benne a kamerával és az objektívekkel. Ezt Réka így magyarázta. 

Jobb oldali képen Réka csücsül a karjában, Zalánnak ezúttal csak a háttér jutott hely. Talán nem egészen véletlenül....Azok a kis körök Zalán feje körül a pólya fodrai akarnak lenni, bár pólyát - így annak fodrát sem - sosem látott a legényke. Elsősorban azért, mert tavaszi baba.


Ez volnék én. Szoknyát hordok, nem nadrágot, a hajam egész élethű, majdnem így néz ki egy sima hétköznapon. Úgy tűnik, mintha nagyon sietnék valahová. Szépségem....háttöö...olyan amilyen.


Valamelyik nap Niki unokatesó jött át hozzám angolozni. Amíg mi a Reported Speech-et nyúztuk (vagy inkább ő Nikit), szegény Rékámat elküldtük egy kicsit rajzolni. Ő elhelyezkedett a szőnyegen és a fenti tulipánmezőt rajzolta. A címe inkább az lehetne: Tanulmánykép tulipánokra. 


Imádom Réka minden rajzát. Egyre vaskosabb a mappa, amiben gyűjtöm őket szépen feldátumozva.