2011. március 28., hétfő

Hogyan indítsuk jól a hétfő reggelt?

Tuti receptem van. 

1) Felejtsük kisdedünk tízóraiját mondjuk az ágya mellett, elérhető közelségben. Kupakot, zárófedelet, tetőt tányérról, dobozról, üvegecskéről eltávolítani! Ez fontos. Az eredmény nem fog elmaradni kíváncsi gyerekek esetében. Ha ingerszegény az ágyikó, akkor pláne. Lásd alább:



Nem maradt egyetlen egy takaró, ruhadarab vagy játék sem folt nélkül. Hogy is képzeltem, hogy bármi is megúszta volna a bulit? :)


Amire nem loccsant közvetlenül a barackos cucc, arra Zalánom két kacsóval és két lábacskával valamint szorgos munkával JUTTATOTT. Szerintem mindössze egyetlen perci voltam távol. Mennyi időbe telik kiüríteni a mosógépet fél adagnyi tartalomtól? Amikor szembesültem fiacskám művétől, hirtelen nem is tudtam, mit csináljak....aztán rövid habozás után átszaladtam a nappaliba a fényképezőgépért....


Happy end 1: Amikor minden barackos holmi vidáman tisztálkodott a mosógép gyomrában és Zalánomat is tiszta ruhába csavartam, lelkembe újra visszatért a béke....


Happy end 2: Idilli kép a szárítóról

Konklúzió: (Azon túl, hogy nem hagyunk gyermekünk közelében lehetőleg soha semmilyen enniinnivalót blablabla....) Inkább barackos almát kenjen szét az ágyában, mint mondjuk...kevésbe illatos barnamacikat. Mert tudni kell optimistának lenni. :)