2015. július 15., szerda

Hétvégi medencés






Tibi szerint ez lett a legjobb fotó. Pinky Pie pancsol :)







Ésss ma végre megkezdtem jól megérdemelt szabadságom. Kirámoltam a hűtőből a cuccaim, rendet raktam az irodai fiókomban, lesikáltam az asztalt, fényesre vixoltam a laptopot, aztán majdnem lekéstem a buszom, úgy elszöszmöszöltem. Olyan kis közömbös voltam a mai napig, hogy én igazából nem is vagyok fáradt és nem is az gond, hogy sok a meló (1), de az az igazság, hogy vissza fogom én még sírni ezt a napot, főleg, ha ősszel beindul a szezon....Júliusban már nem dolgozom. Beletelik majd pár napra, mire ellazulok, elfelejtem a félbe hagyott ügyeket és megfeledkezem akár az ügyviteli programokról....de juhé, itt a nyári szabi, éljen, éljen, éljeeeeen! 



(1) Egyébként tényleg nem a melóval van a baj, az oké. Az a gubanc, hogy amikor ledolgozom a kis napi nyolc órámat, nem dél van. Vagy akár két óra, hogy lenne időm a gyerekekre és minden egyébre. Hanem öt óra lesz, fél hat, mire hazaérek. Ez a bökkenő!

Napi büszke


Tegnap hazafelé tartottam a postáról, amikor találkoztam futólag Zalán egyik ovis pajtijával. Egy cserfes, helyes kislány kék szemekkel és barna fürtökkek. Aki valaha leány gyermekről álmodozott (mint én), annak amolyan a "tökéletes gyerek" megtestesítője első ránézésre. Köszönt is a kislány illedelmesen, ami számomra szokatlan abból a szempontból, hogy Zalán még nem tart itt. Ő annak köszön, akinek szeretne. És többnyire nem szeretne.
 
Ahogy elsuhantak mellettem, kislány és az ő díjbírkózó méretű apukája, még hallottam, ahogy a kislány azt csicsergi.
- .....ez a Dávid Zalán anyukája volt....
 
Semmi különös nincs a történetben, rendszeresen ismétlődő eseménysorozat, máshol, más szülőkkel, más gyerekekkel átéltem már ugyanezt nem egyszer. Viszont ami rendre ugyanaz, hogy én ilyenkor mindig kicsit olyan... BÜSZKEségfélét érzek. Meg nem tudnám mondani, pontosan miért. Olyan öröm ezt hallani más szájából. Dávid Zalán anyukája vagyok, igen, Zalán az én fiam! És imádom. Mert csodálatos ő. Egy fantasztikus kis pofa.
 
Nem vicces? :)