2013. június 20., csütörtök

Pitypang híradó



Ahogy az igazgatónő belevágott az Általános Tudnivalókba, azt hittem, lefordulok a székről. A konferencia teremben voltunk, az emeleten. Annyira nagyon meleg volt, hogy csak a kis palack jeges vizembe tudtam kapaszkodni és pár soványka papírlappal legyeztem magam. És reménykedtem, hogy nem fogok padlót, még mielőtt kiderül, melyik csoportba kerül az én kisebbikem. 

Szerencsére az igazgatónőnek is melege volt (kinek nem?), mert rövidre fogta. Illetve a lényegre tért. Éééééés Zalán ősztől nem a Süni, sem a Nyuszi, de nem is a Napsugár csoport tagja lesz. Hanem a Napraforgóóóóóóé! Ani óvónéni és Csilla néni szárnyai alá kerül, pont ahogy szerettem volna. Ó, jeeee....Örülök nagyon. Illetve....ültem vagy másfél órát Zalán leendő csoportszobájában és csak nagyon nehezen tudtam elképzelni, hogy az én icipici kisfiam ősztől IDE fog járni. Nélkülem? Hogylehetaz? Nem akarom. Vagyis....De....Vagyis...Hát na. Egész más "elengedni" Ketteskét, mint Rékát volt, annyi szent.

Természetesen a szülői gárdából senkit sem ismertem, de persze fogok, idő kérdése. 

Röviden:

Csoportlétszám: 26 fő (egyelőre, ez még nőhet)
Koruk: 3+ (azaz elvileg 3 évet lesznek oviban, de majmeglássuk....Én 4-gyel számolok.)
Dadus néni: Margó néni
Csoportszoba: Rékáék alatt, azaz Fsz. 1.
Zalán jele: NAPOCSKA

Ezen egész sokat gondolkodtam, meglepett, hogy viszonylag széles választékom volt szabad jelekből. Ha lányom lenne, könnyedén tudtam volna választani mondjuk a katica és a tulipán közül....De fiam van, fiús jelekből pedig egész sovány volt a kínálat. Foglalt volt a hajó, több autó, labda, nemtoménmi. Végül a Nap mellett döntöttem, bár csábító volt a perec is....Hát Zalán nem volt elragadtatva a jelétől, de eszi, nem eszi, nem kap mást. 

Szóval minden biztató és minden szép. Érzem, hogy jó lesz ez. Igaz, eddig három "nyitó" szülőin vettem részt, és mindig ugyanezt gondoltam. Remélem, ezúttal tényleg az lesz, Zalán jól fogja magát érezni a Napraforgóban és boldog gyerkőc lesz...