2018. szeptember 6., csütörtök

Fotók










11. nap a nemtomhányból

Azaz csütörtök

Tegnap volt itt a „nagyfőnök”, aki a tervezte az egész fűtést, szerinte a héten készen lesznek. Szerintem nem, de legyen igaza!  Pár cső is hiányzik, igaz, 90% kész, de a kazánig még vizet kell vezetni és az előszobában is van még mit alakítani.  Azért ma sokat haladtak, büszkék is voltak magukra a srácok. Ma nem vágtak el semmilyen vezetéket.  Most olyan nihil állapotában vagyok, passzívan figyelem az egészet, illetve várom  a pénteket, hogy kitakaríthassak mindenütt a hétvégére. Aztán hétfőn vagy fúrnak megint vagy nem. Jövő héten még biztos nem lesz meleg vizünk , az lesz a harmadik hét. 

Közben túl vagyok egy másfél órás zeneiskola órarend egyeztetésen....Ami eredménytelen volt. Hát nem egyszerű, iszonyúan le vannak terhelve a gyerekek. Pedig jó lenne, ha zenét tanulnának a gyerekek, sportolni is jó...csak hát 24 óra egy nap. 

Hétfőn hét órája van Rékának, a hetedik hol matek, hol német fakt. Nyilván a hetedik nem kötelező, de németre biztos megy, a matek nem annyira fontos. Hét tanóra után hazaér fél háromra. Tanul két órát max, majd mehet vissza dupla szolfézsra fél öttől negyed hétig....És akkor megkérdezi a fuvola tanár, hogy fél 3 és fél 5 között nem tehetnénk e be egy fuvola órát?? De, majd ha a fejemre estem.  

Kedden is hét órája van, a többi napokon hat. Öt soha. Azt kértem végül, hogy a hangszeres órát, ami 2x fél óra, tegyük már be valahová szerda estére, mindegy,csak dupla legyen, letudjuk egy nap. Csütörtökön nem ér rá a fuvola tanár, pénteken pedig megint húzós napja van. Akkor van pl. a kamara és a rajziskola is. 

Mindegy, majd még egyeztetünk, hogy legyen. Nekünk legalább nem ütközik sem vívó, sem judo, sem atlétika edzéssel semmi. Csak az alap órákkal, az pont elég.

Keresek még pár fotót a gyerekekről :) 

Ezzel még tartozom

Azaz első nap a suliban.