2014. szeptember 15., hétfő

Elkiabáltam!


Mai mérleg. Ez a nap nem az én napom. A leltár egy katasztrófa. Több hiányunk van, mint nem....A bizó raktáraknál is vannak bibik, amit én szúrtam el. Nem nagy dolgok, de akkor is....

Továbbá. Réka ma elveszített egy piros ceruzát a suliban (nem lett meg), egy farmerdzsekit (ez sem, pedig állítólag a tanteremből tűnt el, ami nem átjáróház, név nincs  benne...) és egy feladatlapot valahol (ezt pótolta a tantónéni szerencsére, egyébként ez diffundált.) 

Egész nap zuhogott az eső, kivéve amikor az oviba ügettem Zalánért, majd a suliba Rékáért. Na mondjuk, ez pirospont az égieknek. De ami következett! Csaknem kilyukasztottam Réka egyik úszódresszét a vasalóval. Mert az az elmebeteg ötletem támadt, hogy a langyos vasalótól majd könnyebben megszárad az, ami csurom vizes...Közben kiderült, hogy végig ott figyelt a lábam melletti vasalókosárban az úszódressz numeró zváj....amit simán elvihet majd reggel Réka. Néha komolyan eltöprengek, hogy nem vagyok normális. :)

Azért hogy vidámat is írjak, Réka házija nagyon szépre sikerült, meg vagyok elégedve. És vacsira is egész ehetőt rittyentettem. Most nem jut eszembe több pozitívum. Nehéz is, körülöttem mindenütt vasalandó ruha, amivel még ma meg szeretnék birkózni.....


Oda a negyedik is!



Pici vámpír csemete
 

Folyó hó tizenharmadikán este a drága lány, fennállásának hetedik évében (hat év kilenc hónap és egy nap) megvált a bal felső egyesétől is. Egy habos sütemény adta meg a kegyelemdöfést. A fülembe súgta: "Anyaaaa, kiesett a fogam...." - majd tovább mászott a kanapé tetején a hátam mögött, mint egy kiscica. Hurrá, végre, ettől is megszabadultunk! Már annyira mozgott, hogy Rékának is elege lett belőle. A kérdéses fogat valahol a szőnyegen találtuk meg, azt hiszem, utóda még nincsen, legalábbis nem látható. További intézkedés már a fogtündér dolga....de a Playmobil-t már értesítettem eme nagyszerű anyaszívszomorító...picit, na....eseményről.
 
Éééés...harmadik hét indul a suliban/oviban.