2018. április 6., péntek

Szülinapos



Szerintem ma 10 év kezdtem a blogírást. Még a Popinaplóval. De az is lehet, hogy holnap...esetleg 11-én. Sajnos nem emlékszem. Sokszor csókolok mindenkit, aki a kezdetektől velem van, páran később is csatlakoztak, nekik is pacsi!

Közben visszalapoztam öt évvel ezelőttre és TÉNYLEG ma vagyok tíz éves. Azért nem semmi!!!! Megőrülök, ha összedől a blogspot, mert továbbra sincs lementve ez a blog Akkor, 10 éve frankó aranyesős tavasz volt, Réka 4 hónapos, maga volt az idill és a tökély....azóta történt pár dolog. Szert tettünk egy tökös fiú gyermekre, összeházasodtunk, és most legutóbb új kéglibe költöztünk (mármint a kégli nem újépítésű, de ezt úgyis tudjátok. Bár lassan annyit költünk rá és úgy is néz ki egyre több enteriőr....) Elvesztettük édesapámat, Molly kutyát és Avar kutyát...Eladtuk a Fityót és a Seatocskát, jött a Toyó. Azt nem írom le, hány kilót híztam, de baromi jó lenne leadni 5-6 kilót.  A gyerekek kijártát az óvodát és belecsaptak a lecsóba a suliban. Nekem azóta volt két munkahelyem, de többet nem szeretnék. Tibi is vett pár gépet és talán már unjátok, de nem tudok neki eléggé örülni: egyesült iroda és otthon Tibinek.

Nem lett népszerű blog vagy magas olvasottságú, de nem is ez a lényeg, én szeretem, mert az én drága kicsikéimről szól és az enyém. Fontos dokumentum az utóbbi 10 évről (itt lassan nyolcról)  és nagyon örülök, hogy lesz mit visszaolvasni. 

Boldog szülinapot, blogi! :)