2018. június 27., szerda

Első nap



1) Döbbenettel láttam, hogy a németek kiestek a VB-ről....Fél napig nem figyelem a híreket és rögtön ez van. Úgyhogy hajrá angolok!!!! Ti vagytok az egyetlen reményeim.

2) Reggel 10-ig aludtunk, szundikáltunk, lustálkodtunk a szabi és a nyári szünet jegyében. A kutya is, mert ilyesmiben (is) hűséges....

3) Hallottam fél nyolckor, hogy csöng a céges telefonom....de átfordultam a másik oldalamra. 10 óra után olvastam a viber üzenetet is, valamit keresett a főni, de megoldotta. Na ugye. 

4) Dél tájban a családdokinál ültünk sorba receptért, mire a doki bejött a rendelőbe, a receptem ki volt nyomtatva, aláírta és már söpörtem is tovább.

5) Január óta van HBO csomagunk is. Én nagyon szeretem, de ami igazán jó, az a hbogo, azt többet nézem, mint magát a csatornákat, főleg év közben, amikor tévézni sincs idő....Egy hete feltűnt, hogy  eltűnt az összes HBO és csak egy maradt, amit még nézni tudunk. Szóltam az ügyfélszolgálaton, hogy mi van, nézzenek már utána, mert valami gubanc van. Kiderült, hogy fél évig ingyen kaptuk, de kösz, hogy szóltunk, mert most akkor kikapcsolják azt az egyet is, ami véletlenül mégis elérhető számunkra. Tibi azt mondta, lúzerek vagyunk, mert nem kellett volna szólni...A héten mehetünk sort ülni a UPC-nél, hogy kössék vissza a HBO-kat, immáron nem ingyen.  De hogy Tibinek nem tűnt fel a számlákon, hogy ingyen jön a HBO, nem is értem....

6) Rendeltem pár könyvet a gyerekeknek a nyárra, hátha olvasnának valamit. Zalán még nem olvas folyékonyan, úgyhogy sok reményem nem lehet, hogy falni fogja a könyveket, de azért igyekszem. 

7) Sütöttünk csokis muffint, isteni lett. Vanília fagyival tálaltam a forró muffint....hát mennyei volt. Vagy csak ki voltam éhezve csokira. 

8) Tibi most mondja, hogy nem jött meg a szülinapi ajándékom....Én nem nagyon bánom, nem kértem semmit, sem névnapra, sem szülinapra, csak a kutyát és hogy ne dörgölje az orrom alá, mennyibe került. Mondjuk, dörgöli...

9) Majdnem fenn a karnis, az egyik lik be lett gipszelve, mert túl nagyra sikeredett, de közel a cél...

10) Vegyetek vizslát, mondtam már? Csodálatosan. De csak tenyésztőtől vagy menhelyről, ez fontos!

11) Van egy babérmeggy bokrunk, örököltük a kerttel együtt. Múltkor mondta anyósom, hogy vigyázzunk vele, mert mérgező. Utánaolvastam és tényleg, termel a növény némi ciánt....Elhatároztuk, hogy kivágjuk, bár sajnálom, mert örökzöld és csinoska is, de félek, hogy kicsinálja a kutyát. Az összerág mindent, ha kell, na nem.

12) Csodás hideg idő van, elememben vagyok.