2020. június 2., kedd

Home office, viszlát!


Mivel holnaptól egész héten kirándulnának a gyerekek, ezért házit sem adnak ezekre a napokra a drága jó tanerők. Hát nem rendesek? Rékának ma még volt online órája, egy matek, egy természet és egy német, így ebéd előtt még kínoztam egy kicsit,  feladtam neki néhány egyenletet, amit sok-sok vinnyogás után megoldott. Voltak érdekes húzásai, amit az év végi agyhalálnak tudok be. Neki ma még volt 3 online órája, aki javítani szeretett volna, vagy kénytelen volt, az felelt természetből. 

Még a rókatáncot videóra kell venni, mert a hétvégén elmaradt és a Präteritumokat is ki fogom kérdezni Rékától, mert ilyen szemét vagyok, inkább most, mint augusztus végén. Végül is, még 8 nap van a suliból....Az más kérdés, hogy lepattint és már tojik a múlt időre és elhajt a fenébe a präteritumommal együtt. 

Zalánnal délután megírtuk a matek tz-t és ezzel én lezártnak tekintem érdemben ezt a tanévet. Jó hosszú felmérő volt, de nem okozott nehézséget, szerintem könnyű volt. Könnyen el tudom képzelni, hogy ez egész osztálynak ötös lesz. Volt rá 120 perc, mi 80. perc táján adtuk be. Igaz, 5 perc késéssel kezdte le írni, akkor tudtam lehívni a minecraftja mellől. Na mondjuk ez fog hiányozni a következő tanévben. A ráérős, stresszmentes tz-k és számonkérések...

Holnaptól tehát újra az irodában nyomom a gombot melóilag. Egyszerre várom is és nem is. Könnyebb lesz így dolgozni és ha egyszer hazajövök, akkor az nem második műszak lesz, hanem pihi és kikapcs és szabadidő a valós értelemben. Jó lesz, remélem! Mondjuk a kutya hiányozni fog. Az a 24 órás szimbiózis, hehe.

Na megyek, palacsintát kér a nép. Már megint.