2013. május 8., szerda

Beírattatott



Valójában csak "jelentkezési lap beadatott", de folyton az jön a nyelvemre, hogy konkrétan BEÍRATTAM Zalánt az oviba. Milyen jó is lenne!


- És.....Melyik csoportra gondolt, édesanya? - igazgatónő.
- A Napraforgót választottuk. - én.
- Rendben, akkor Zalán szeptember 1-től Napraforgó csoportos. Szeretettel köszöntjük! 
- Nagyszerű, köszönöm.
- Kérem! 

Nem egészen így működik a dolog, az azonban mindenképpen biztató, hogy az igazgatónő búcsúzáskor megjegyezte, nyugodt lehetek, Zalánt biztosan fel fogják venni, hiszen Réka már ebbe az oviba jár. Egyébként nem voltak kígyózó sorok az igazgatói iroda előtt, sem tülekedés és vita, hogy kinek milyen sorszáma van. Igazából, a kutya nem volt ott éppen. Mi a 32.-ek vagyunk sorszámilag. Megnyugodtam.....(nem mintha különösképpen ideges lettem volna eddig....) Már csak az a kérdés, melyik csoport lesz a miénk. Napraforgó vagy Napsugár?

Kifelé jövet találkoztam azzal az anyukával, akit a játszótérről ismerek. Éppen terepszemlét tartott a kislányával együtt a gyerek zsivalyos udvaron. Azt mondta, minden óvodában megnézte a mosdókat/wc-ket (is), ebben az óvodában kifogástalan állapotban találta őket, úgyhogy ide szeretné járatni a leánykáját. Hát....ez is egy szempont, ha nem is feltétlenül az egyetlen....



Más: Hoztam egy Zalános videót is. Kb. a közepétől érdekes. Nekem éppen a felvétel környékén nem volt hangom vagy éppen alig és rémesen éreztem magam. Ahhoz képest....Zalán gyöngyöző kacaja sokat javított a közérzetemen. Azon nevet, hogy grimaszokat vágok. Jellemző, hogy már nem emlékszem, pontosan milyet. Mindegy is.