2022. szeptember 4., vasárnap

Nem rám ütött

 Miből gondolom?

Ma vásárolni mentünk a rétre, ahol a bevásárlóközpont találtatik. Réka csöppnyi farmer rövidnadrágban, fekete spagettipantos topban - melltartó nélkül persze - fekete térdzokniban, mely fehér csíkot viselt magán a térde körül és zárt fekete cipőben. Ha azt mondom, hogy feltűnő volt, az olyan, mintha azt mondanám, hogy jó banda a One Republic.

Úgy indultunk el, hogy átöltözés nélkül nem jöhet velünk, de végül ráhagytam, vegülis csinos volt, feltűnő, túl feltűnő de ennyi. Szerencsére az ovis időket idéző borzalmas nyakláncát mostanában nem láttam. H&m-ben van a pénztár körül, de ne vegyetek! Kivéve ovisnak! 

Egy idő után már azon vihogtam, milyen reakciókat vált ki a csaj mellettem, ha megjelenünk valahol.... Hát reakciók azok voltak. Nem feltétlenül pozitívak, azt nem mondanám, de ami tetszett az egészben, hogy mindez Rekát mennyire nem érdekelte. Emiatt felnéztem rá, ha ez így hülyén is hangzik... 

Végül Zalán kapott új egeret, nem a cincogós fajtából, a kutya kutyakaját, én vettem pár aprósagot a jövő heti menühöz, Tibi új térdgatyát, Réka lovaspólót és nadrágot.