2010. július 30., péntek

Nulladik tejválság?

Nem volt régen, hogy azt taglaltam, mennyire minden rendben van minálunk anyatej ügyben. Aztán eljött a hétfő. Igaz, akkor még semmi különös nem történt, csak gyanakodtam, majd megnyugtattam magam, tanakodtam, elmélkedtem, újra megnyugodtam. Talán még csak az ösztöneim súgták, hogy nincs minden teljesen rendben. Zalán ugyan nyűgösen szopott, tépkedte a mellbimbót, izgett és mozgott, ám másik keblem felkínálására határozott "nem" volt a válasza. Tehát, vontam le én a következtetést, nem a tejcsivel volt a gond.

Másnapra enyém keblek (és velük együtt én is) elfelejthették milyen az, amikor tejtől kőkemények, duzzadók, eszük ágában sem volt hozni ezt a formájukat. Ezek után, nem is nagyon lepődtem meg, hogy Zalán úgy döntött, szüksége van mindkét cickóm kiszivattyúzására. Nem nagyon örült, mert a finom "végetej" után megint át kellett gyűrnie magát az "elejetejen" a másik cickón, de tette a drágám, amit a hasa diktált....Enyhe feszültségben vártam, hogyan fejezi be a szopit, szokás szerint egyszer csak szórakozottan elengedi vagy fokozott koncentrációval a szemében, értetlenül szívja, mint annak idején Réka.....Nem panaszkodott, hogy még éhes lenne, de 2 óránként cicit kért magának.

Hogy most pontosan mi is a gubanc, egyelőre biztosra nem tudnám megmondani. Kánikula van, folyik rólam a víz, ahogy a nappaliban pötyögök a laptopon. Zalán is talán szomjas, sűrűbben kér enni kevesebbet....Nem tudom. Az is igaz, hogy voltak gondjaim az utóbbi napokban a folyadékbevitellel. Egyszerűen nem ment a vedelés, undorodtam már mindentől, legyen az tea, ásványvíz vagy gyümölcslé......Hiszen amit leküldtem, percek múlva izzadtság formájában úgyis viszontláttam. Így akár órák is elteltek felettem száraz torokkal. Ám ha apadó tejemre gondoltam, rögtön nem nyarvogtam többet, rákapcsoltam, főztem szopis teát, ittam a vizet, mint a gödény, még egy Karalmalz is lecsúszott (az utolsó üveg....)

Most tehát 2 óránként cicizünk, ha Zalán nem kér belőlem, köszöni szépen, akkor fejek egy kicsit. Sok-sok folyadék, rendesen eszem, alkmentes sört iszom és megyek a patikába homeos bogyóért. Aztán meglátjuk. Annyi tejválságot levezényeltem Rékával, megoldjuk ezt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!