2017. szeptember 7., csütörtök

Órarend elsős módra


Zalán heti programja a suliban így néz ki:

Mondjuk egy cuki "B" héten.

Hétfő - magyar - tesi - matek - német - technika -  nk - rajz - rajz - tánc / napközi  (ez vicces, aki táncol a csajok közül, annak  9 órája van, bruhhhahhhaaaa....na jó, csaaaak 8, mert a napközi az neeeem igazi óóóóra)


Kedd  - matek - tesi - német - magyar - úszás - úszás - nk - etika - nk 

Szerda - magyar - magyar - német - matek - tesi - nk - ének - nk - nk 

Ez egy könnyű nap :) 

Csütörtök: német - magyar - magyar - ének - úszás - úszás - (a többi napközi)

Péntek: matek - német - magyar - magyar - környezet - (többi napközi)


A. héten hétfőn 7 órája van a napközit nem számolva, kedden szintén, szerdán öt (hurrrrrrááááááá), csütörtökön hét és pénteken is öt, mert mákunk van. Persze mondom, mind napközi nélkül. 

Amikor először megláttam, azt hittem, összecserélték egy nyolcadikoséval. Bár fogalmam sincs azoknak hány órájuk van, a 2x2 felvételi előkészítő miatt, biztos nem leányálom az sem. Aztán végigolvastam és majdnem elájultam. Megint később rájöttem, hogy ez ugyanaz az órarend, mint a Rékáé (kb.), csak ippen pont négy német órával több....per hét.....Hát ez van. Az rögtön látszik, hogy a heti 4 vívás óra még durvábban megdobná.....bár mozogni ugye arany.....Valamint az is, hogy a logopédia nem fér bele. Kedden negyed négyig mindenképpen órája van. Elsős, értitek?! Negyed négykor még alap órája van. Nem külön, nem választott. Jámbor általános iskolai. Remélem, mehetünk négyre.....

Holnap péntek. Végre. Nem is telik olyan gyorsan az idő. Olykor valósággal vánszorog......