2013. május 22., szerda

Pitypang újra?





Nem mondhatnám, hogy Zalán ovis felvételével kapcsolatos várakozást túlizgultam volna. A nagy szülinapi zűrzavarban tegnap jutott eszembe először, hogy hopppááá...a héten jönnie kell a határozatnak, hogy akkor Pitypang vagy Manóvár. Mivel kötelező három ovit beírni, ezért fogcsikorgatva Réka régi oviját is bevéstem a papírra....de oda csak akkor vinném, ha az összes ovi (mint a 21) bezárna a városban. Drukkoltam persze Pitypangnak, bár Réka óvónénijeiből kiindulva, inkább mérsékelten. A kiszemelt óvónénit tekintve viszont eléggé....

Az is csak csak tegnap jutott eszembe, hogy válaszborítékot nem csatoltam a jelentkezési laphoz, anélkül pedig bajosan postázzák ki a választ...úgyhogy még borítékot is vittem az oviba, gyanítva, hogy némiképpen elkéstem....de mindegy, rend a lelke mindennek. 

Ma ebéd után Zalán elaludt, megírtam egy hivatalos levelet, frissítettem a leveles ládám, hát nem e-mail-t kaptam az "óvodáktól"? De!



"Tisztelt Szülő!
Kérésére értesítem Önt, hogy gyermeke óvodai felvételi kérelmét az alábbi módon fogadtam el:

A felvétel helye Pitypang tagóvoda.

A felvételi határozat postázása folyamatban van, várhatóan 2013.05.24-ig kézbesítésre kerül.

Üdvözlettel!

XYZ 
igazgató"



Szóval mire izgalomba jöhettem volna, már ki is derült, hogy Zalánt (is) felvették a Pitypang oviba.  Higgadtan nyugtáztam a hírt. Örülni majd akkor fogok, ha a Napraforgó csoportba is felveszik. Csalódás lesz és sóhajtozás, ha nem.

Az utóbbi időben rendszeresen szoktam találkozni "Kiszemelt óvónénivel"...Még kedvesen köszön is nekem illetve én neki, amióta az Ovikukucskán találkoztunk és váltottunk pár szót. Pénteken mellettünk sétált el, ahogy kifelé tartottunk az oviból, picit játékosan meg is kergette Zalánt, aki persze vette a lapot és futott előle.
- Szaladhatsz, de el nem menekülhetsz, várunk az oviban! - szólt Zali után.
- Remélem konkrétan te is! - mormogtam, persze csak magamban.

Álmodom még mindig egy jó óvónőről! Nem adom fel, még nem! :)

Mindenesetre, igen, Pitypang újra. 



A jobb felső sarokban az a három ablak a lombok között...Na az Réka csoportjáé. És ha szerencsénk lesz, az alatt levő három a földszinten pedig Zaláné....Hhhhhhh....Legkésőbb június 20-án kiderül, mivel van ismerősöm az oviban, talán hamarabb is.