2016. november 16., szerda

A nap híre



Rékának új különórája van. Ez a 15.  ....Fél öttől ötig fonalgrafika, szerdánként az ofővel. No comment.....2 éve még gőzöm nem volt, hogy mi az a fonalgrafika, ebből is látszik, hogy mégis fejlődöm. Bizonyos szempontból.

A német TZ-t nem osztották ki, mert a másik csoport (egészen másik tanárnővel) még nem írta meg. Annyi lett kiszivárogtatva, hogy hat darab hármas osztályzat van. (Ez elég vészjóslónak hangzik, mert matekból pl. nem szokott lenni csak négyes és ötös.)

Úgy érzem, kezdek fáradni. Valahogy lassan mászik a munkaidő mostanában. És egyáltalán....Fáradt vagyok tanulni is Rékával, rövidre fogom, amennyire lehet. Ő ebben baromi jó partner. Remélem összeszedem magam, még sok víz lefolyik a Tiszán a téli szünetig...relatíve. Vettem kókuszvizet, mindenféle vitamint és propoliszt, valamint nem eszem édességet. Sok gyümölcs, sok folyadék, napközben gyógyteák (csipkebogyó, hársfa a la natúr.) Este 10-kor villanyoltás. De valahogy még nem érzek semmit. Még nem. Eddig fogytam egy kilót, még hármat szeretnék. Tudom, hogy több nem lenne reális.

Ma ünnepli EgyetlenSzerelmem a születése napját. Hihetetlen, de 42 éves. Pont annyi. Apukám  ennyi idős volt, amikor én születtem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Tibi újabb apai örömök elé néz persze, csak a 42-ről ez ugrott be. Isten éltesse sokáig, imádom!!!