2015. január 4., vasárnap

Holnap suli, ovi, munka....

Réka holmija. 
Zalánéról is készítettem egy képet, de a nyamvadt tablet nem küldi át nekem a google+-ra....Na mindegy...Szóval összeszedtem: iskolatáska órarend szerint megtöltve (magyar duplán, ének, matek, erkölcstan és úszás plusz napközi), úszótáska, tornazsák (bár csak kedden lesz torna), tisztasági csomag, padba való doboz feltöltve, frissítve, uzsonnás táska és váltócipő.


Nem mondom, hogy várom, de azért annyira borzasztó sem lesz. Remélem. Asszem. Na jó, korán kelni biztosan fájni fog, de majd nem hajnali egykor bújunk ágyba. Délelőtt picit szomorkodtam, hogy össze kell szednem a gyerekek ezer holmiját másnapra, oviba, suliba....még reggel neki láttam, hogy vidámabban menjen, továbbá, hogy megfeleljek Újévi fogadalmamnak, miszerint csak semmi stressz!.....Tuti, hogy este nem találtam volna a cuccok felét és idegrohamot kaptam volna. Így csak az uzsonnás táskáról sem tudom, hol lehet, szőrén-szálán eltűnt, ahogy Réka mondaná. Sebaj, majd előkerül. ha akar. Valamikor a héten....

Viszont találkozom reggel kedvenc kolléganőmmel odabenn az irodában....aki heteken belül úgy látom, el fogja hagyni a céget, hát megbecsülöm a vele töltött munkanapokat is....Ez is egy szempont. 

És most megyek pót mesét olvasni, mert nem álmosak még a Haramiák! :)

Kellemes iskola és óvoda újrakezdést és vidám munkanapot, napot mindenkinek! 
 
Utóirat: Az uzsonnás dobozt végül megtaláltam ma reggel az egyik kosárban, amiben a vasalásra váró ruhákat szoktam tartani. Hogy hogy a bánatba került oda, én nem tudom, de a lényeg, hogy meglett.