2017. június 30., péntek

Csütörtök....no meg péntek....

Reggel zuhanyzás után megakadt a szemem a testápolón, gondoltam, miért ne. Miután egyáltalán nem akart beszívódni a bőrömbe, rá kellett jönnöm, hogy tusfürdővel van dolgom. Úgyhogy fürödhettem újra...Később leszedtem a szárítóról a ruhákat a kosárba, majd az egészet az erkélyen hagytam. Mielőtt elindultam volna dolgozni, még emlékeztettem magam, hogy a kosarat húzzam be a nappali száraz, fedett biztonságába, de végül elfelejtettem. Na persze, hogy volt egy jó kis zápor. Két vastag törölköző nagyjából megvédte a ruhákat attól, hogy szétázzanak, de klasszul indult a napom. Éppen  csak túl a szülinapomon...

Tegnap 150 kalóriával átléptem a napi kalória limitet. Gondolkodtam, hogy soványka vacsorámat talán nem kellene egészében elfogyasztani, de végül nem érdekelt annyira. Tibiék persze hoztak sütit és fagyit is, hiszen szülinapom volt, de végül csak a fagyiból ettem, mert a baileys és csokis keksz a kedvenc fagyim és ha már szülinapom van, nehogy már ne egyek belőle. Egyszer élünk. Az az érzés, ahogy felnyitottam a fagyis tálkát és ott mosolygott tíz kövér gombóc…..Leírhatatlan. Még ha nem is mind az enyém. Amikor pont egy hete csak olyan cukrot eszem, amit a számba tömött gyümi tartalmaz (esetleg egy kis joghurt). 

Kaptam többek között egy nagy doboz csokit a Csoki boltból, amiről Réka rögtön kikotyogta, hog y 5000 Ft volt….Apám, nem tudom, mi ilyen drága benne, mert egyébként nem is Svájcból jön, hanem az ellenkező irányból, a törököktől, de hát ettem én már luxus csomagolású ukrán csokit, ami valósággal ehetetlennek bizonyult….Egyébként majd egy tárcát szeretnék magamnak venni, de még nem jött szembe a NAGY Ő. Olyan cipzáros, bőrből készült, mindent elnyelő, de még a táskámba beférő. Amiben okmányok és pénzügyek keverednek, de átlátható minden.

A hét egyik legjobb híre, hogy tesóm előrébb lépett a karrierjéban (ha már az enyém nem létezik. Ami egyébként nem akkora baj....Csak legalább a gyereknevelést csinálnám jól, de hát türelem híján elég nehéz. Na mindegy. ) Van egy magyar bajnok csapat, mégpedig az idei, a sportág pedig foci....Na ott lesz az utánpótlásért felelős nemtomki. Hogy mekkora kutya, még nem is tudom pontosan, de az bizonyos, hogy sok csapat tartozik hozzá. Úgy képzelem, járja majd a csapatokat és gyűjti a tehetségeket. Úgyhogy talán hamarosan el is látogathatunk a Honvéd pályára. :) Az a szééép zöld gyep…. Az lehetséges, hogy ezután sem lesz többet otthon (ez örök probléma, ugyanúgy,mint nálunk, csak én már lassan belefásultam a helyzetbe) Legalább megbecsülik a munkáját és hát mégiscsak klassz egy élvonalbeli klubnál dolgozni,  még ha a korábbinál  egyébként jól érezte is magát hosszú éveken át.

Nálunk mini céges buli volt ma. Soha ennyi forgalmunk nem volt egy hónapban illetve ugye zártuk a félévet is. Ezt meg kellett ünnepelni. Szülinapos is van a cégnél, rögtön hárman velem együtt. Kár, hogy nekem szabi előtt az utsó napom volt, és ezer felé járt az agyam, de az ebéd, amit hozattunk, nagyon finom volt.  Ősszel volt már egy ilyen csúcsbeállítás, akkor pizzás - sörös bulit tartottunk, négy óra után egy péntek délután, annak is volt hangulata, mert legalább az agyam már nem a munkán járt, négy után ki szoktam kapcsolni.....

Édes szabadság, üdv nálam! :)