2018. március 28., szerda

Legyen ünnep!


Éssss számomra is kitört a tavaszi szünet. Ó, jeeeeee....

Végszóra befutott az első kamion cucc az új szállítótól. Drukkoltam, hogy minden rendben legyen vele, de a fiúk szerint gyönyörű az áru. Olyan szépen sütött ma a nap, amikor dél tájban lenn jártam és fűrészárut szagolgattam, aztán ugyan elborult és még esett is az eső, de hát szabadság előtt az ember lánya nem foglalkozik az időjárással....

Tibi némi kalandok után végül sikeresen kiköltözött a régi irodájából és beköltözött hozzánk az új irodájába. Azt még nem tudjuk, hogy a gépek és főleg a lézer fejek megúszták a megpróbáltatásokat

Most este találtam egy fahéjas kalács receptet is, ami elég nyálcsorgatóan néz ki. Legszívesebben már holnap megsütném. Azonban csak egy kis kókusztekercset tekertem, mert az a kekszmorzsa már elég tartósan ott figyelt a szekrényben, ahol a kókusz is, aminek már majdnem lejárt a szavideje. Sajnos nem vagyok mesterszakács kókusztekercsben, mert nekem nincsenek benne ezek a helyes kis csigák, de mindegy, biztosan el fog fogyni. Két kövér szalámi lett belőle. 

Réka ofője nem bírta ki és jövő péntekre matek dogát vetített előre....de most ez annyira nem rontja el a kedvünket, majd húsvét után gyúrunk rá. Pihenésre és kikapcsolódásra vágyom. 

A mai nap tehát mindenképpen ünnep. Ma egyesült otthon és iroda, ez az, amiről egykor álmodtunk és nem hittük, hogy valaha valóra válhat. Kis szépséghiba, hogy most este 9 óra van és az uram sehol, mármint elvileg itthon van, mert ezen túl mindig itthon lesz, de 50 méterrel kb. arrébb tevékenykedik. Ámde kicsire nem adunk, az ünnep az az ünnep!