2013. március 20., szerda

Filly pónikról és Csücsiről

Rendszergazdám Tiborom újratelepítette a laptopom, azóta sajnos nagyon ritka az olyan blog, ahová kommentelni tudok. Váááááá! De nem lesz ez így mindig! Remélem....

Mai füstölgéseim (átvitt értelemben és ténylegesen)

23 darab Filly Pónink (3 centis mini póni) volt karácsonykor. Most azonban csak 12 piszeg a helyén. Egyik játékos dobozban, ládában és polcon sincs egy darab sem és feltúrtam értük elvileg itthon minden négyzetmétert. Alapszabály, hogy Filly póni nem hagyja el a portánkat. Na most akkor hol a búbánatban van 11 Filly póni???? Réka bevéste a falakba? Parketta alá rejtette, mint Harry Potter a kajáját? Esetleg lehúzta őket a vécén?  Az is lehet, hogy ezek egyszerűen Diffundálós Filly Pónik...nem tudom.

Zalán délután bevallotta, hogy kockasajttal és kenyérrel etette meg Csücsit, a karácsonyra kapott ugató és járkáló mini kutyáját (gyk: nem élő! ). Csaknem egy órát töltöttem a drága pihenőidőmből, hogy a maradékokat előcsalogassam a kutya pofájából és koponyájából.  Végül sikerült a nagyját kinyerni belőle. Ám ha megrázom, zörög. Zalán szerint legó maradt még benne. Merthogy, mint megtudtam, Csücsinek az a kedvenc csemegéje.