2014. december 1., hétfő

Mielőtt elteszem magam holnapra....




Ma "elfelejtettünk" ágyneműt vinni Zalánnak az oviba. Nem tudom, van e még mélyebb.....süllyedésileg... Magunkat ismerve meg fogjuk azt is találni. Pénteken Tibi hozta haza a gyerkőcöket a tanintézményekből, mert aznap játszottam Mikulást (de el ne mondjátok a gyerekeknek, ők még hiszik, hogy létezik és időmegállító gépe van és piros orrú rénszarvasa estébé, estébé) Szóval az egész tulajdonképpen a Tibi hibája, mert hazahozta a kispárnahuzatba csavart ágynemű és pizsama kombót, majd azt bevágta a gardróbba. Ahol ugyan rend van és példás tisztaság, ám nem tűnt fel nekem egy megtömött kispárnahuzat. Nem is rémlik, hogy láttam, mert ha láttam volna kimostam volna, ha kimostam volna, ki is vasalom és akkor hétfőn lett volna mibe aludnia a fiacskámnak. 

Délután óvó néni kezembe nyomta a karácsonyi képeket Zalánról, amiket a fotós néni készített a bandáról (Zalán karácsonyi enteriőrben). 5 felvételt lőtt a néni, tavaly ugyebár nullánál elakadt a történet....szóval el kell ismerni a fejlődést. Nem mondom, nagyjából hármon kitűnően adja az agresszív kismalacot, nem hogy nem mosolyog, még csak nem is fapofa, hanem mérges képet vág kimondottan. Egyiken fapofa és akad egy tűrhető, amit majd oda lehet adni a mamáknak. Mikulásra már sanszos hogy nem, hát akkor karácsonyra. 

Mostanra ágynemű, pizsama, törölköző, csere póló torna órára Zalánnak bekészítve (és valami páratlan zokni, amiből adventi naptárat készítenek (????), új egyen cucc Rékának torna órára összeszedve, iskolatáska bepakolva, úszó szerkó szárad szegényke.....

9 órakor mindkettő csemete békésen aludt, úgyhogy megnéztem a Mentalista hetedig évadjának az első részét. Tegnap indult az NBC-nél az új évad. Vigyázat, le fogom lőni a poént azoknak, akik régebbi évadoknál tartanak!!!!!!!!!!!!! Nahát, a végén annyira jó volt, amikor Pike eljön Lisbon-hoz, beköszönni és közben Jane-be botlik az az FBI irodában. Megkérdezi, hogy ugye együtt vannak e Lisbon- nal. Hát igen, együtt, feleli Jane, és sajnálja, hogy ez meg az és hogy Lisbon nem akarta bántani Pike-ot, csak hát.... Pike persze tudja. Majd Pike, ugye volt pasi, megkérdezi, hogy Jane mit ajánl fel Lisbon-nak, merthogy ő otthont és családot alapított volna vele. Jane meg nem érti, hogy hogy érti. Persze igen, csak mégsem. Erre belép Lisbon és a két pasas szétrebben, de Jane nem megy messzire, csak pár méterre és onnan is hallgatolódzik. Aztán Pike szabadkozik, hogy lehet, nem volt jó ötlet beugrani, izé....Végül elmegy, látja, hogy mi a helyzet. Lisbon kifelé menet tudni szeretné, hogy mit beszélgetett Jane és Pike, jóhogy, én is szeretném tudni....És Jane elmondja, illetve bevallja, hogy neki tényleg nincsenek úgymond naaagy tervei Lisbon-nal, három gyerek, farm és hálidéj, de ők úgyis érzik, hogy mi a jó (vagyis szeretik egymást) és ez majd mutatja jövőt. Gondolom, valahogy így értette. Erre Lisbon rábólintott, hogy egyetért... Aztán elmentek kocsikázni egy 1930-as old timer autón, de ez már nem annyira lényeg. Pike és Jane. Jane és Pike. Plus Lisbon. Tetszett. Nézzétek majd meg, ha arra jártok. 

8 megjegyzés:

  1. Erika ne megértelek :) , én múlt héten Máté fiamnak elfelejtettem tréning alsót berakni a torna cuccába, szegény egy szál rövidnadrágban futkorászott kint a hidegben..., szóval van ilyen is :) ! A Mentalistát pedig én is nagyon szeretem :) ...

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nálunk nem kell ágyneműt vinni. Eggyel kevesebb dolog, ami nem maradhat itthon.
    Máté a múlt héten a hittan cuccát hagyta itthon. az egyetlent, amit itthon tartunk, és nem az iskolapadban. Na, csak hogy megnyugodj, nem veled van a baj :)

    VálaszTörlés
  3. Áh, akárhogyis, nálunk túl magas a hibaszázalék. :) De majd csak lesz még jobb is. Még nem adtam fel. :)

    VálaszTörlés
  4. En is itt tartok a tortenetben (Mentalista), de aki esetleg meg a korabbi evadokat nezi, annak most jol elspoilerezted :)

    VálaszTörlés
  5. Hinnye, akkor módosítok. Hátha valaki még nem tudja, aki erre jár....

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!