2014. szeptember 25., csütörtök

Kitűzve



Valamikor a héten (talán kedden???) a kórházban kezdtük a napot. Lehet, hogy hétfő volt, most hogy belegondolok. Igen, mert magyar órára nyitottunk be aztán később 9 tájban a suliba. Akárhogyis....B. dokit kerestük, aki Rékát műtötte. Nem sokáig, alig ültünk le a sürgősségin a fenekünkre, máris feltűnt. Szerintem nem a mi kedvükért, járt ott a Sz. színházból egy művész fájós lábbal, bottal sántikálva, na ő egészen más bánásmódban részesült, mint mi, pl. a doki felajánlotta, hogy tegeződjenek és külön fogadta ezt a bizonyos urat egy ajtó mögött. Még be is zárták maguk mögött. :)

Mi nagyon gyorsan végeztünk, Réka átesett az n+1. röntgenjén, a doktorúr gyorsan megnézte a felvételt és hívott be bennünket. Meglepő dolgot állapított meg, ideje eltávolítani a drótokat. A csontok már régen meggyógyultak, a drót meg elmozdult. (???) Nem emlékeztettem, hogy egész augusztusban nyaralt, gondoltam tudja magától is. Más meg nem volt hajlandó kiszedni. Így utólag hülyeség volt, hogy meg sem próbáltuk, már régen túl lennénk az egészen még a vakáció alatt, na mindegy, késő bánat eb gondolat......

A következő a terv. Hétfőn labor a kórházban (vérvétel). Utána nyomás a rendelőintézetbe, beugrani az altatóorvoshoz, hogy altatható a lány. De előtte még kell egy gyermekorvosi vélemény, hogy altatható a lány. Nem király? Így megoldható, hogy nem kell bennaludni egy éjszakát. Reggel befekszünk (Réka), reggel kiszedi, amit ki kell, délután haza. És remélhetőleg elfelejthetjük ezt az egészet egy ééééletre. Már nagyon várom, hogy így legyen. Kértem három nap "szabit" (GYÁP-on leszek 3 napig) Jövő héten kellene leadni a leltár értékelést, ami persze nincs kész, legalábbis még a késztermék egyáltalán nincs, talán holnap befejezzük....És holnap véééégre péééntek! A suliban nem lesz tanítás, Rákóczisok napja lesz bográcsos ebéddel és minden földi jóval. E. ofő persze nem bírta ki, a matek füzetet így is el kell vinni...Jaj, akartam is említeni, hogy váltottam vele pár szót, mert 3 hét 3 nap után alkalmam nyílt elkapni pár mondatra, nem hagyhattam ki....Ha reggel lesz időm munka előtt, megírom, amíg megteázom. 

3 megjegyzés:

  1. De jó, hogy túl vagytok rajta, végre! és ha vigasztal : nálunk is hasonlóak az orvosok : aki ember az mindenképp az, aki meg nem, az a pénzért sem lesz az!

    VálaszTörlés
  2. Majd jövő kedden leszünk túl rajta. :) A hétfő és a kedd még nem lesz valami virágos....

    VálaszTörlés
  3. Kitartást hétfőre és keddre! Remélhetőleg ezzel végleg vége lesz ennek a történetnek.!

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!