2013. augusztus 26., hétfő

Vizes eufória


Gyuri oktatónk szombatra is összeverbuvált egy kis csoportot (lévén munkanap - neki) Mivel az áttörés mostanában következett be Rékánál, azaz hogy látványosan nem fél a mély víztől, sőt egyenesen szívesen úszik benne, különösebb egyéb programunk nekünk nem volt, hát bevállaltunk egy zsinórban negyedik órát is a héten. (Anyagi csőőőőd....)

A kezdeti "együtt-úsznak-a-gyerekeink-de-attól-én-még-nem-ismerlek-és-levegőnek-nézlek" tipikus szülői hangulat után mára egészen összecsiszolódott a gárda. Kiolvadt mindenki. Beszélgetünk a padon, a jövőről cserélünk eszmét, megtanultuk a gyerekek (és egymás) neveit. Nagy lépés ez a kiinduláshoz képest, olyan fontos és jó dolog ez. Közösség keletkezett, még ha nagy jövője nincs is. A MOST mindenesetre jó.

Mindenféle "megörökítő" szerkezettel felszerelve sétáltunk be a tanmedencéhez. Nagyon sok remek kép készült (és videó), este hajnali 1 óráig nézegettem őket. Nézegettem és nézegettem....Gyönyörűek! Olyan messzire jutottunk a nyár elejéhez képest. Olyan kimondhatatlanul sokat fejlődött Réka! Annyira örülök, hogy neki kezdtünk ennek az úszásnak!

Jöjjenek a beszédes képek!



A tanfolyamon "segédeszközt" nem használhatnak, így úszószemüveget sem, de utána jó móka ebben pásztázni a medence alját. 


Zalán is lassan kopoltyút növeszt, bár az úszógumi is lassan hozzánő....:)


Öröm és boldogság


Macskaűűűrhajóóó óra után


Kenguru póz - ez után közvetlenül jön a....


...csobbanás....


Az úszólány


Rajtkőnél....


Úszás közben - mélyvízben Apával


Háttt...ilyen is van. :)


Medencéből kikászálódván


Vidám az élet


Belefogtunk a gyorsúszás alapjaiba is - képen Gyuri "bácsival"



A víz alatti képek a kedvenceim :)


Gyorsúszás egyedül - levegővétel nélkül


Csak szép!


Mellúszás a mélyben


Kartempó?



1 megjegyzés:

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!