2011. október 16., vasárnap

Twist nagyi

A napokban Réka rajzfüzeteit böngészgettem, mert kerestem bennük valamit. Egyszer csak rábukkantam erre a régi kedvencre. Nem friss alkotása Rékának, júliusra datálódik, de még most is széles mosolyra görbült a szám, ahogy csak rápillantottam. Azért vicces a kép, mert köszönő viszonyban sincs azzal, ahogy L. mama a valóságban kinéz. Magasra tupírozott haj, bő nadrágszoknya, hosszú gém-lábak, vad táncos mozdulatok...és nem utolsó sorban méretes lábkörmök. Vagy inkább karmok?  



Azért L. mama le volt nyűgözve, amikor megmutattuk neki Réka rajzát. 

10 megjegyzés:

  1. Nagyon edes!
    Annyira tehetseges ez a lany!
    Azt hiszem, en is le lennek nyugozve, ha a kisunokam ilyennek rajzolna:)
    Szereti a mamat, az biztos!

    VálaszTörlés
  2. Én még a tesós dologra reagálnék Látod van ellenpélda is, ki mit tapasztalt. Tehát ez a dolog szerencsére szubjektív.

    Jót mosolyogtam mikor azt mondtad, hogy örülsz, hogy van kisfiad is. Hát hogyne örülnél, az a lényeg bármilyen legyen is, egészséges. Én gyerekkoromban is már három lányt akartam, kettő marad, apa főleg nem akar többet:) Valahol olyan variációt kapunk amilyet a szívünk mélyén szeretnénk. Az ismerőseim is állandóan azzal jöttek, hogy Adri neked fiú neeem:) Nagyon nőcis vagyok, finom, pedáns, mimóza lelkű:)
    A barátnőimnek vannak fiaik, arik, imádom őket, de csak így:)
    Egyébként a kövi cikkem sajnos szomorú dologról szól majd, annyit mondhatok, hogy örüljünk, hogy egészséges gyerekeink vannak.

    Réka rajza alakul. Remélem a nagyi nem ilyen dundi:)

    VálaszTörlés
  3. Ja és nem a szülőkön múlik a dolog, a mi szüleink ugyanúgy, szeretetteljes környezetben neveltek, inkább nálunk a személyiségünk különbözőségén, tűz és víz.
    Nagyon belemerültem, ez érzékeny téma, és szerintem egy vita délutánt lehetne nyitni erről, mit a politikáról.

    VálaszTörlés
  4. Akkor azt mondanam: van, hogy a szulokon mulik a dolog.
    Pl. anyukam es a huga eseteben egyertelmuen a kicsit sztaroltak, anyukam sokszor hatterbe szorult miatta, meg felnott korukban is.
    Sok helyen van kedvence a szuloknek, es ezt a gyerekek mindig megerzik:(
    Hogy ennyire kulonbozoek vagytok, az persze nem segiti elo a jo viszonyt, de ha mindket fel akarja,azert egy baratsaghoz hasonlo valamit fenn lehet tartani, nem?
    Marcsak azert is, mert ha mindket helyen vannak gyerekek, akkor az uncsitesoskodas is jo dolog, szerintem ha a gyerekeitek jol kijonnek, az esetleg kozelebb hozhat titeket is egymashoz:)
    Bocs, hogy belebeszeltem ismeretlenul, de nekem is erzekeny tema ez, eppen az anyukamek miatt:(
    En lattam, hogy vannak egymassal, es megfogadtam, hogy en a tesommal nem engedem, hogy igy legyen!

    VálaszTörlés
  5. Mariann: Igen, jól látod, nagyon szereti L. mamát (és M. mamát is egyébként ugyanúgy.) :)

    Boca: Az én álmaimban is egyszer az szerepelt, hogy két kislányom lesz. Pont ezért írtam, hogy örülök, nagy áldásnak tekintem, hogy van egy kisfiam is, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire más lesz és ennyire jó. Nem tudom, érted é....

    VálaszTörlés
  6. Mariann: Hát ahhoz hasonló, mármint a barátsághoz van, azért tűzbe tenné a kezét értem.

    Nálunk inkább az a helyzet, hogy csupán férfi és nő vagyunk, a szüleink nem sztároltak senkit. Értem azért mit mondasz, van olyan család, ahol ez van sajnos.

    Erika: persze értem:) Lényeg a lényeg, hogy szépek és okosak és egészségesek legyenek mindenekelőtt: Azért engem VIII. Henrik kivégzett volna:)))

    VálaszTörlés
  7. Boca: A rajzos kommentedet nem igazán értem, Réka még nincs 4 éves...A nagyi pedig dundi (az életben, mert a rajzon nem) és nincs ezzel semmi gond....

    VálaszTörlés
  8. Erika: Az alakul=egyre szebb, jobb
    ennyire dundi= kórosan kövér, és a nagyi csak dundi, amint írtad, ami egyelő=kis súlyfelesleg

    VálaszTörlés
  9. Már írtam párszor, de továbbra is tartom, hogy fantasztikusan jól rajzol a lánykád!!! Azok ott gombok a Mama felsőjén/kabátján? :ooo

    VálaszTörlés
  10. Anikó: Köszi! :) Igen, azok a gombok.

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!