2011. június 24., péntek

Sokkhatások két dózisban

Megint annyi, de annyi mindenről terveztem fejben, hogy írni fogok....de piszok nehezen jutok el a megvalósításig. Egyrészt, mert az "írókám" nem jól funkcionál, azaz csak bajosan teszek össze szavakat mondatokká, még nehezebben mondatokat bekezdésekké, másrészt mert amióta kitört a vakáció az oviban, egyszerűen és tömören fullra be van táblázva a napom reggeltől estig. 


A gyerekek még azt is elrendezték nekem, hogy új napirendünkben egyelőre véletlenül sem alszanak napközben egyszerre. Nohát féltem én ettől a vakációtól, mint ördög a szenteltvíztől, hehe...de azért 1 hét tapasztalatai alapján nem olyan vészes az egész. 


Az igaz, hogy nem mindig voltam ezen a véleményen. Például amikor a vakáció második napján Rékám bájos szorgalommal teleszórta az egyik fotelt babahintőporral, míg én gyanútlanul mosogattam. Nappaliba érkeztemkor olybá tűnt, télbe csöppent az ártatlan fotel. És még ettől nem is kaptam a szívemhez....csak amikor kiderült, hogy a laptop is kapott a fehér porból. Hogy edzésben legyek, ugyanazon a napon Zalánom egy lezser és egyébként irigylésre méltóan gyors mozdulattal a felmosóvízbe küldte a vezetékes telefonunkat. Na erre kicsit ideges lettem...egy ideig járkáltam az élettelen telefonnal fel és alá és nyüszítettem is igen diszkréten....De kár volt a paráért és majréért, negyed napra telefon kiszáradt és jobb, mint fénykorában. 


És ha már panaszkodom, arról is muszáj írnom, hogy Réci ma frankón eláztatta  megint a fürdőszobát (valami, felnőtt fejjel fel nem fogható okból, merte és merte ki a kádból a vizet..... nem sokkal azután, hogy klasszul feltakarítottam....) Ez azután volt, hogy túrógombóc főzés közben kiborított nagyjából 90 deka grízt a konyhakőre. Elmondanám, hogy feltakarítani kész rémálom volt, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Ennyire. Este pedig, ahogy megnyugodtak a kedélyek, drága egyetlen kislányom folytatta jó sorozatát azzal, hogy Zalán ujjacskáját odacsukta egy irattartó fém nemtommijéhez (jaja, ahhoz a gömb alakú lefűző izéhez. Kínzóeszköznek is elmegy szándékos alkalmazása.)


Mindezek ellenére, nagyon jó együtt a két haramiával. Őszintén mondom, hogy remek, mert most mindketten a hálóban piszegnek és "le vannak fektetve". Persze hogy nem alszanak, hiszen még csak fél 11 lesz nem soká. Micsoda feltételezés!! 


No mára ennyit. Folytköv majd valamikor.....hamarosan.


Ja, hogy a sokkhatásokról nem is írtam? Mert még nem jutottam oda....


1 megjegyzés:

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!