2017. február 8., szerda

Semmi különös



Reggel nagy kapkodósan bevágtam a laptopba a boltos bejegyzést....Hagy némi kívánnivalót maga után a megfogalmazás, eléggé érződik rajta, hogy át sem olvastam. Na mindegy, majd alkalomadtán újraírom.

Réka érezhetően jobban van, már nem köhög egyfolytában, csak sűrűn. Felháborodott, amikor megpendítettem neki, hogy pénteken akár mehetne is suliba. Már csak azért, mert dolgozatot írnak németből. Csak röp, nem Tz, de mégis. Aztán némi tétovázás után belementem, hogy maradhat itthon egész héten.....Csak akkor fel kell hívnom a doktornőt, hogy kérek igazolást csütörtök és péntekre is. Ugyanez a helyzet a GYÁP-os papírommal is, merthogy maradok velük a héten, ha már Zalán ilyen lázas....illetve itthonról nyomom, ha van valami olyasmi.

Zalán estére megint belázasodott, egyébként teljesen kész van a torka, amikor köhög az borzalmas, milyen hangokat hallat...Szörcsög, zötyög, gurgulázik és bugyog benne a cucc...Bocsi....Étvágya sincs. bár ezt nem csodálom, a napom nagy része azzal megy el, hogy itatom és itatom és itatom őket mindenféle változatos folyadékkal. Egy szép szaftos görögdinnye most milyen jól jönne! Kimosná belőlük a nyavalyát...Hát marad a citromos tea, húsleves, gyümilé....

Én még nem kaptam el, Tibinek kapar a torka. Szerintem idő kérdése....

Holnap szülői az oviban, átlibegek majd, téma az iskolaválasztás és egyáltalán az iskola, adategyeztetés. Kíváncsi leszek, tudnak e újat mondani.

Tervezett ebéd:  túrós masnitészta pirított baconnel. Sósat kívánnak a csemeték.

Rékáék írtak ugye hétfőn TZ-t a főnevekből, holnap röppentyűt környezetből és pénteken is dolgozat matekból. Hm, nem tudom, ebből mennyi lesz pótolva, ha hétfőn újra suliba megy. Nyilván a nyelvtan biztosan. A matek TZ is kiosztásra került, de nem tudok jegyet, mert nincs a Mozában. Bezzeg ha suliban vagyunk, hamarabb van moza e-mail, mint hogy Réka hazaérhetne a suliból...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!