2015. augusztus 2., vasárnap

Utolsó nap.....



.....és holnap újra dolgozom. Igyekszem vidáman állni a dolgokhoz, elvégre találkozom a kollégákkal és még bolondokháza szezon sincs, úgyhogy nyugis augusztus várható....majd ha egyszer utolérem magam a bő két hét eseményeiből és képben leszek....de azért holnap reggel hét órakor biztos nem leszek vidám és mosolygós....inkább álmos és morgós. 

Nem tudom, mi lesz a nyaralós bejegyzéseimmel, igyekszem majd befejezni őket, de túl bő lére eresztettem az elejét és még annyi mindent le akartam jegyezni....no majd igyekszem!

A jövő héten Tibivel lesznek a gyerekek, illetve gondolom, majd hébe-hóba kiviszi őket mamához. Az időjós szerint igazi nyári meleg idő várható, 30-35 fok. A rákövetkező héten "intéztem" még egy hét tábort Rékának, ebéddel és uzsonnával valamint mindenféle, napra lebontott programmal, vadaspark belépővel együtt 10 000,- Ft az egész, ami manapság olcsónak tűnik. Idézőjelbe tettem az intézkedésemet, mert valójában Réka egyik barátosnéjének az anyukája "nyomta" be Rékát és a leánykáját ebbe a táborba, kíváncsi leszek, mennyire lesz jó. A programja nagyon jól szervezettnek és sokszínűnek tűnik. Sajnos Zalán nem tarthat Rékával, mivel a táborba szigorúan csak 7 éven felüliek battyoghatnak be. 

Próbálom magam utolérni nyaralásibeszámolóírásilag.....:)

2 megjegyzés:

  1. A nyaralós beszámolót ne kapkodd el, vagyis nyugodtan ereszd csak bő lére, minden sorodat imádom!
    Krétát mi egyelőre csak röptében láttuk, plusz a repteret, amikor Santoriniről hazafelé még elkanyarodtunk a krétaiakért, szóval nagyon kíváncsi vagyok.
    Jó munkát holnapra, mielőbbi visszarázódást!

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!