2015. augusztus 31., hétfő

Hangosan gondolkodom


Azaz inkább írásban gondolkodom. Lássuk csak, hogy állunk. 

- kettő darab gyermek, egy iskolás, egy ovis lefektetve. Villanyoltás időpontja: 21.30. Marha késő, de nálunk sajnos ez az alap. Holnap 21 óra a cél. 
- Zalánnal váltócipő (ami szandi) beszerezve
- Rékának fehér blúz kivasalva, kitűző a tárcámban, nyakkendő (ami sál) tudom, hol lóg, cipő a folyosón, harisnya(ák) a kanapén. Táskája bekészítve (írólap, tolltartó, üzenő füzet, sima füzet, tisztasági csomag.) Ez utóbbi nem....izé...pzs, kézfertőtlenítő, törölköző hibádzik. Lehet, holnap itthon is marad. 
- Zalán részére ágynemű, váltócipő, lepedő, fogkefe, ovis zsák, csere ruha, törölköző egy táskába összekészítve. 
- Saját magam részére ruha (szoknya és blúz) kikészítve, kivasalva. (Alig tudtam kitalálni, mit vegyek fel, hogy túl ne öltözzem a bulit, de alul sem....)
- Reggel Réka táskájába betenni az uzsonnás dobozt almástul és Dörmistül, illetve a kulacsot, melyben tea fog lapulni. Majd a nap folyamán, később valamikor remélem, víz. Holnap még nem dukál tízórai, úgyhogy reggel el kell vágtatnom a kisboltba is friss kifliért őfelségének. Szandi is kell a táskájába, ne az ünneplőben szántsa fel a suli udvarát. 

(Tök nagy a csönd a szomszéd szoba felől....csak nem alszanak?!)


Mit hagytam ki?

- Főnökömnek szóltam, hogy 9-10 körül érek be holnap a reggeli évnyitó miatt. Szerintem egyébként 9-re vége lesz mindennek. 2-3 vers, max 4, az igazgató bácsi megnyitja a tanévet (Jaj, de fog fájni! Mi a fene van velem?!), majd átvesszük a tankönyveket, átöltöznek a gyerekek játszósba az ünneplőből és máris kereket oldunk.

Még emlékszem milyen volt tavaly. Aggódás, folyamatos rágondolás....Hhhhh.....Az idei évben már több a rutin. 

Fúúú, nagyon álmos vagyok. És még csak 10 óra. 

Szerintem meg van minden. Asszem....az úszó cucc és a torna cucc még sehol nincs, illetve valahol a szekrény labirintusában keringenek, de talán azzal még ráérek. Vagy nem. 

Folytköv. a szülői értekezleten, ami szerintem szerdán meg is lesz. Csodálkoznék, ha nem. 

Nagyon vidám tanévet kívánok mindenkinek! Kis elsősnek, nagy elsős gimnazistának, érettségi előtt állónak, egyetemistának és mindenki másnak! Szülőnek és diáknak egyaránt. Eredményes, boldog tanévet nektek és magunknak! 

1 megjegyzés:

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!