2013. június 17., hétfő

Pontokba szedve



1)  Pénteken Tibi hajnaltól hajnalig dolgozott, szombaton csak este fél 10-ig. Ahogy hazaért, átadhattam magam a mini idegösszeroppanásomnak. 
2) Mi is a neve annak homeos idegnyugtató cuccnak???? Amit 3+ gyerekeseknek szoktak ajánlani? Rám férne.
3) Két napon át hol Réka nyávogott és hisztizett, hol Zalán. Vagy ha egyik sem, akkor éppen nem fogadtak szót és levegőnek néztek. 
4) Szombat este úgy ordítottam Rékával a fürdőkádban, mint a sakál.
5) Már nem emlékszem, mi volt a probléma.
6) Vasárnap pancsolni mentünk Martfűre, nagyon szuperjó volt. Úszógumit leszámítva. Azt, ami tartósan rajtam van.
6.5) Előtte reggel úgy megvágtam magam borotvával bokatájékon, hogy a) káromkodtam egy igen cirkalmasat, mire összeszaladtak a gyerekek b) alig tudtam elállítani a vérzést. 
7) Még mindig nem tudni, ki lesz Zalán óvónénije. Az informátoraim fele hallgat, a másik fele meg Angliába emigrált múlt héten. (E. és J.) 
8) Hosszú idők után először rendeltem magamnak 4 db könyvet. Alig várom, hogy megérkezzenek és rájuk vessem magam. Az illatuk máris az orromban van. 
9) Azt nem tudom, mikor fogom őket olvasni, mert ugye az ebéd utáni alvásidő megszűnt (legalábbis részben), este pedig a gyerekekkel térünk nyugovóra, de kitalálom.
10) Július 1-én kezdődik az úszótanfolyam Rékának. Nagyjából kigondoltam a logisztikát, de még Tibivel nem osztottam meg semmi ilyen tervet, szóval...
11) Martfűn, a fürdőben egy alkalommal nem kaptam el Zalánt, amikor a vízbe vetette magát. Valahogy elvétettem a ritmust. Erre ma reggel azzal keltett nagy bús képpel, hogy én beledobtam a vízbe a strandon....
Ősszel vár minket az ovi pszichológus (ha a dadogása nem szűnik meg). Lesz mit kianalizálni a csajszinak. 
12) A gyerekek bejelentették, hogy nem tudnak tovább várni, holnap indulnak nyaralni. :) Vonattal mennek, annyit elárultak és viszik az összes Filly pónit. 
13) Nem is írtam, Zalán végül kerek egy hétig fosott. Ilyet....én még nem láttam.
14) Evett, ivott, evett, ivott, aktív volt, csak éppen...fosott. Olykor óramű pontossággal fél óránként. Végül hatodik napon (vagy a hetediken?) megkönnyebbülhettem, mert visszatért (jóindulattal) a "kolbászos" kakaállag. 
15) Azóta Zalán hízókúrán van.
16) Az igaz, hogy nem fogyott semmit a mérleg szerint. Az én aggódó szemem viszont szinte áttetszőnek látja....Vannak csontjai, amiket nem szeretek látni. Lesek minden falatot, ami lemegy a torkán. Nincs kecmec.
17) Ma beköszöntött a kánikula, hurrá, hajrá, de úúútálom! Remélem, nem lesz tartós.
18) Kitaláltam, hogy varrógépet veszek és megtanulok varrni. Nem szupi ötlet?
19) Egyszerre érik a meggy és a cseresznyeeeee! Jeeeeee!
20) A fagyigépet (Delonghi) ideje lenne megint beüzemelni. Tekintettel tavaly nyári számos kudarc élményre, ami fagyi terén ért (konkrétan: fogyasztható fagyit nem sikerült előállítani) picit aggódom....
21) Megyek, lefekszem. Előtte hálaimát rebegek a légkondi feltalálójának, akinek jóvoltából ma éjjel aludni is tudok. Jó éjt!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!