2012. december 18., kedd

Ovis fotók

Tegnap este Tiborom meglepően hamar, nem sokkal 22 óra után hazaesett az irodájából.(azt mondta előzőleg a telefonban, hogy hajnalig ne is várjam) Vacsorázott, tortáztunk, beszélgettünk, hallgattuk, ahogy a gyerekek a szomszéd szobában alvást nem tettetnek....aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy délután Marika dadus kezembe nyomta az elkészült Réci képeket. Előhalásztam a könyvespolc magasából....Hát nagyon nem tetszettek Tibinek. Erőltetett mosoly, ovis szandál az ünneplő cipő helyett (tudnillik, fotózás előtt nem vette fel a ruhához az odakészített csillivilli cipőcskét, ami pedig tökéletesen ment volna a ruhájához...Amikor elmesélte, gondolkodtam, hogy keresztbe nyeljem le vagy hosszában...de már úgyis késő volt) és mindkét képen kancsalnak tűnik a leányzó...és még ezért kemény 900 Ft/szettet is fizettem....

Szerintem annyira nem rosszak, inkább közepesnek mondanám. Vacilláltam, hogy nem rendelek egyet sem a hat elkészült mini változtból, de mégiscsak karácsonyi képek, profi képek, csini ruha....Nem tudtam otthagyni őket. Ki tudja, mikor tudunk ilyet összeeszkábálni a mi fánk alatt, itthon Rékuról és annak mennyi vér és veríték, idegbaj, kitépett haj és elpocsékolt idő lesz az ára. Az igaz, hogy a mi képeinken őszinte a mosolya, kacaja...már ha egyáltalán hagyja, hogy fotózzuk, de nem hibáztatom a fotóst, sem az óvónénit. Idén így sikerült.

A tavalyi képhez képest pedig igenis határozott a fejlődés. Ott sorozatban nem is néz a fényképezőgépbe Réci, vagy ha mégis, tuti, hogy beharapja az ajkát az utolsó utáni pillanatban...de mosolyogni még véletlenül sem mosolyogna. 


Tavaly - képkeretestül fotóztam, bocsesz...


Ovis kép - karácsony - 2012


Ovis szandálban lakkcipő helyett....

A képek minőségéért elnézést kérek, digitális formában nem kaptunk képeket sajnos.


És közben észrevétlenül átröppentem a 500. bejegyzésen! Hurrá, hurrá! Minden rendszeres nyomonkövetőnknek nyálas Zalánpuszit, édes RékaCicapuszit és egy ölelést küldök, annak aki igényt tart rá. :) 

9 megjegyzés:

  1. Máté ovisképei is siralmasak lettek. Eddig sem voltak nagy minőségek, de az idei minden képzeletet felülmúlt. Feri teljesen ki volt borulva. Csakis azért rendeltünk belőle 2-t, hogy eltehessük az archívumba, hogy ilyen is volt.

    A puszikra én mindenképpen igényt tartok, de majd csak pár nap múlva, mert most épp döglődöm.

    VálaszTörlés
  2. En kerem a puszikat, oleleseket!
    Azert az ovoneninek lehetett volna annyi esze, hogy megnezi, vagy megkerdezi Rekat, hozott-e masik cipot.
    Azert egy otevest meg nem kene emiatt megszidni:)
    Az ovoneninek viszont jar a fekete pont.
    (nekem az volt mindig a banatom, hogy nem fesultek meg oket a fenykepezeshez)

    VálaszTörlés
  3. Mi is megjártunk az ovis képekkel, legrosszabb a csoportkép lett. Patrik konkrétan az ingét húzgálja kifelé, mint egy modell fiú és pont ezt az egy képet választották ki. Több is volt, de azon az óvónúk csukott szemmel álltak... Igy maradt a vetkőzős...

    VálaszTörlés
  4. Bibi: Hát igen, az a legfontosabb, az óvónéni hogy néz ki a fotón. :) A fotósnak azért illik ellenőrizni, hogy a túlnyomó többség, uram bocsá, mindenki elfogadhatóan nézzek ki a képen. :)

    Mariann: A cipő miatt azért voltam egy pöppetnyit mérges, mert itthon flangált és villogott benne, egy szóval nem mondta, hogy itt vagy ott nyomná a lábát. Sőt, imádta. Ott pedig hirtelen elkezdte nyomni a lábát? Szerintem egyszerűen a többiek ovis cipőben fotózkodtak, hát ő sem akart másmilyen lenni.Ő erre nagyon figyel.

    VálaszTörlés
  5. Bea: Akkor egy húron pendültek idén az Apukák, Feri és Tibi. :)

    VálaszTörlés
  6. Ja, Mariann. Fésülés az volt, szokott lenni. Az én időmben tényleg ritka volt. :) Azt tudták az óvónénik, hogy van Rékánál másik cipő, nem erőltették a dolgot. Bár a gonoszanya énem azt mondja, hogy kibírta volna azt a kép perc fotózást abban a "spanyol csizmában".... :)

    VálaszTörlés
  7. Akkor nezd a jo oldalat: bantja a kislanyod szocialis erzekenyseget, hogy szebb cipoben legyen, mint a tobbi, nagyon pozitiv tulajdonsag:)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem aranyosak a képek, és nekem fel sem tűnt volna a cipő :)
    Marciról nemrég készült olvasókönyves-tábla előtti kép, és az egész jó lett.
    Én is azt gondolom, hogy a ruhára-frizurára az óvónéniknek kellene figyelni.

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!