2012. november 26., hétfő

Zalán és a fütykös

Írtam egyszer valahol talán, hogy minálunk már nincs olyan, hogy X éves státuszvizsgálat (doktornénis), hivatkozván arra, hogy a doktornéninek nincs erre ideje (szeretem a doktornénit, de no comment....). Hanem, amint beteg talál lenni a gyerkőc, akkor egy füst alatt megejti a x.-es státuszvizsgálatot is. Zalán ugye májusi csemete és elvileg mostanáig november végéig nem látta volna a dokkert, hogy ami elmaradt, pótoljuk, ámde nővére tett arról, hogy mégis. Merthogy a fütyi ügy továbbra is létezik, azaz nem megy hátra neki, aminek kellene.

Ahogy szóba jött, kimondatott az, hogy "vegyük le a nadrágot egy kicsit"....látni kellett volna Zalán tekintetét. 
- Nem!- szólt bátortalanul, megdöbbenten, mégis jól hallgatóan....hiszen Réka volt a beteg, nem ő. Védekezésül máris olyan pózba tette a kezeit, ahogy focisták szokták szabad rúgás esetén....Némi asszissztenciális segítséget latba vetve, lefejtettük a pasasról a nadrágját, a harisnyáját és a doktornő még valahogy a pelenkát is.

Én már egy ideje óvatosan edzem az idegrendszerem a majdan egyszer bekövetkezendő műtéthez (ha erre lehet egyáltalán készülni - nem lehet), hogy ne kapjak frászt, amikor vadidegen fehér/zöld köpenyesek elviszik az én pici fiamat, elaltatják és matatnak valamit az ágyékán...brrr...hogy arról, ami utána jön, ne is beszéljünk...Viszont meglepetésemre a doktornéni azt mondta, hogy a szűkület/letapadás nem is akkora gáz, nem reménytelen az ügy. Húzogassam, kenegessem, húzogassam, kenegessem szorgosan hátha alakul az a fityma, van még ideje rá bőven.

Az igazság az, hogy nem vittem eddig túlzásba a húzogatást. Zalán felettébb szégyellős pasas még előttem is, és ha forszírozom a dolgot, nem restell igen intenzív ellenállást tanúsítani. Konkrétan le kell fogni, mert amíg a húzogatás folyik, meg akar szakadni a nevetéstől. Végülis valahol ez lényegesen jobb, mintha sírna....Ha fürdőkádban próbálkozom, nagyon könnyen leszerel és kicsúszik a kezeim közül.

Azért törekedni fogok, hogy érdemben folyjon ez a "feszegetősdi", a doktornéni is mondta, hogy ha műtétre kerül is a sor, nem mindegy, hogy plasztika vagy teljes körülmetélés szükséges. Valahol remélem, egyik sem....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!