2017. szeptember 16., szombat

Réka rajzol








Az ugye nem újság, hogy Réka egész jól rajzol. Másfél évesen ismert minden színt, a bordót, szürkét és vajszínűt is. Nagyon sokáig nem lehetett eltenni a nappali asztaláról a ceruzákat és a rajzfüzetek garmadáját. Igazából most sem nagyon lehet, csak már a saját íróasztalán tárolja őket és a rajzeszközök széles skáláját. (Tanulni nem ott szokott, tiszta anyja) Azt nem mondom, hogy zseniális szintű a rajzkészsége, bár engem újra és újra meglep azzal, amit rajzol. Tibi szerint meg csak technikákat kellene tanulnia és lehetne akár zseniális is. Én ehhez nem értek, mert bár jobban rajzolok, mint anyukám, aki csak a pálcika emberig jutott (pedig gyönyörűen hímzett géppel, kézügyessége van), azért azt sem mondanám, hogy tudok rajzolni. 

Mindig vannak aktuális témái, korszakai. Most jutottunk el odáig, hogy saját kreálmányai, figurái vannak, melyeket az LPS és MLP világából gyúrt - szerintem - össze és hozzátette a saját ötleteit. Ezekből történeteket gyúr, lerajzolja, majd kiszínezi. Ez a színezés egyébként új dolog, sosem érdekelte, de most valahogy mégis. Most lefotóztam néhány rajzát, sajnos nem adja vissza egészen a kép az "élményt", mert telefonnal fotóztam, de azért mégis legalább tudok valamit mutatni. :) 

Nekem olyan érzésem volt, hogy valahonnan másolta ezeket a figurákat, de nem. Ezek szabadkézi rajzok, raját kútfőből. Hű....

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és különleges, tényleg érdemes lenne ezzel külön is foglalkoznia, nagyon tehetséges Réka! Ügyes a lány :) !

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!