2016. június 30., csütörtök

Na gyerekek!


Mostanában olyan rémes bejegyzéseket írok, hogy inkább elmegyek szabadságra blogilag. 
Majd jövök, ha jobb formában leszek. Két nap, négy nap, egy hét, ki tudja? 

18 megjegyzés:

  1. Nekem egyáltalán nem rémesek :-)
    De jó pihenést.

    VálaszTörlés
  2. Ne hülyéskedj már! Szeretem a csapongó stílusodat (is), és a humorodat! Pihenj, ha szükséged van rá, de nem várass bennünket sokáig.

    VálaszTörlés
  3. Varlak vissza nagyon! En nagyon szeretem olvasni.😄

    VálaszTörlés
  4. Naaa.... azért túlzásokba ne essünk! Tessék visszajönni!

    VálaszTörlés
  5. Óhhhh,gördülékeny,és olvasható volt valamennyi. Attól életszerű,ha olykor szapora is vagy! Várjuk,jöttödet :).

    VálaszTörlés
  6. Olvasható? Az sem rossz. :) :) :)

    Van, hogy elegem van a saját történeteimből és máshol, máshogy vezetem le a fölös energiákat, de úgyis jövök majd. Mindig szoktam. :)

    VálaszTörlés
  7. Most olvasom, hogy mi a szitu :) , remélem már nem sok idő és itt vagy! Én nagyon szeretem az életszerű és ráadásul humoros bejegyzéseidet :) !!! Rémességről és unalomról szó sincs!

    VálaszTörlés
  8. Én csak jövök és kereslek - de semmi! Hiányzik az írásod, nyilván aki ide ' jár ' hozzád, tudja, hogyan írsz és igy fogadunk és szeretünk téged, ahogy vagy 😊 szóval várunk vissza!

    VálaszTörlés
  9. Nem pihentél már eleget?
    Némi elvonási tüneteim vannak.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Szia! Szerintem a bejegyzeseid nem remesek,csak eletszeruek. :)) Most az van, hogy kicsit nyugisabb az eletetek,vagyis dehogy nyugisabb, csak olyan extrem nagy dolgok nem tortennek, nem kell eppen e pillanatban sok evre hatassal levo donteseket meghozntok. Mig az utobbi idoszaktele volt ilyenekkel. De ez jo, mert van egy szusszanasnyi ido. Es azert is jo, mert ha egint egy sok dontessel teli idoszak jon, akkor meg batorito is lesz esetleg ezeket a semmitmndonak tuno bejegyzeseket visszaolvasni,hogy ilyen szakaszok is vannak, es majd jon egy ujabb ilyen is. :)) Az ember elet tiszta szerencse, hogy nem egyfolytaban akciodus,nem? Es a sima hetkoznapjaitokrol is szeretek en is olvasni. Mert jo azt latni, hogy ashol is van, ahol idonkent lecsengenek a dolgok es nem tortenik semmi extra pl a gyerekek korul. Mert nekik is kellenek ezek a tolotodos idoszakok is. Amikor feldolgozzak, ami tortentveluk az elmult idoszakban,de ugy, hogy ezer megegy ujfajta inger eppen nem eri oket. Sajnos nalunk ez az idoszak akkora fog esni, mikor Andras ujra eltavozik az urallomasra,pedig jo lenne egyszer egy ilyen idoszakot ujra egyutt abszolvalni. :)) Szoval, ne batorodj el, ha van idod, kerlek az apro semmisegekrol is irj! Szep napokat, Adri

    VálaszTörlés
  12. hu, hat ezt hamarabb sikerult kiraknom, mint az elgepeleseket kijavitottam volna. Idonkent kezdenek a billentyuzetem billentyui nem mukodni.... azert remelem a lenyeg atjon.... fejtoro.... vajon mit akartam irni. Bocsanat....

    VálaszTörlés
  13. Azt a rézangyalát! Tessék már írni 😊 (légyszives)

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!