2014. december 7., vasárnap

Sport ruha


Szeptemberben sokat bosszankodtam, hogy nem kaptam kék tornadresszt Rékának. Piros, fekete volt bőven a polcokon, kék semmi...Még szerencse, hogy a szomszéd néni, amikor legutóbb megszabadult az unokája feleslegessé vált ruháitól és Rékára gondolt, hozott át egy kék tornadresszt, amit aztán be tudtam pakolni Réka tornazsákjába. 

Új kezdeményezés a városunkban, hogy az idei évtől minden elsős kap tornafelszerelést, egy fehér pólót (rajta a Tiszavirág híd, ami egyre inkább válik várunk emblémájává, hátán
pedig, az iskola nevével) és egy nadrággal. A fiúknak kék, a lányoknak piros. Ezen megtalálható az iskola címere. Először csodálkoztam, hogy a nadrág sem nem rövid, sem nem hosszú, hanem amolyan kosaras nadrág...szerűség....hogy a bánatba néz ez ki majd rajtuk?? Ám ezeken a drága gyermekeken minden jól áll, így ez is, szóval minden rendben. Ha megnőnek, jól lesz rövid nadrágnak egy új gatyamadzaggal. Hát nem? És már a tornadressz sem kell, sem új, sem régi.

Néhány kép a suli honlapjáról.  Mindegyiken ott "bújkál" valahol Réka is.






2 megjegyzés:

  1. Én mindig utáltam a tornadresszt. Felnőtt fejjel is azt gondolom, hogy a rövidnadrág+póló sokkal praktikusabb és kényelmesebb tornázni. Jó kezdeményezés, csak hát az egy darab/fő kicsit kevés, ha a mindennapos testnevelést nézzük.

    VálaszTörlés
  2. Én is! :)) Nekünk még gimiben is hordanunk kellett. :((
    3 tornatermi órájuk van, hétvégén jön haza csak a cucc....tisztán és illatosan. De tényleg! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!