2017. október 24., kedd

Csak hogy...

....ne legyen olyan egyszerű, a kisebbik lakásunk vevője ma visszalépett. Ezzel maga a vásárlás nem került veszélybe, már ami a kinézett lakásunk illeti....viszont átmenetileg legalábbis szertefoszlott a felújítási alap. Ez van, áruljuk tovább. Persze csalódott vagyok.


Egyébként házassági évfordulónk van és fogadóórán is voltam Zalán tantónénijénél, de még mindig csak telefonról tudod írni. Ki vagyok zárva a saját email fiókonból és így s blogról is.

Megisszuk a szlovén Muscatot, így ünnepelünk. Picit szomorkásan, de azért orrot nem lógatva. Majd ha visszalépett a másik vevője is....Hhhhhh....

8 megjegyzés:

  1. Ez az aki vasárnap besétált? Vagy hogy van ez? 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nem, a vasárnap sétáló a mai napon még megvan. Tibinek is van egy kis lakása, azt is áruljuk. Kb. 2 hete. :) Rögtön lett is rá vevő, de tegnap visszalépett.

      Törlés
    2. Értem. Kis lakast talán könnyebb eladni. Drukkolok!!

      Törlés
  2. Én is azt gondolom, hogy a kis lakásra hátha könnyebben, hamarabb lesz vevő. Amúgy meg izgi időszak előtt álltok, gondolj erre!

    Ha minden jól megy, akkor nov. végén végre nálunk is elkezdődnek munkák, úgyhogy elvileg a mi karácsonyunk is eseménydús lesz :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, mesélj majd, miféle munkák!

      Törlés
    2. Összenyitjuk a mi lakásunkat a mellettünk lévővel. Vagyis most már az is a miénk, szóval érted, nem bútorozunk össze a szomszédokkal :-) Majd egyszer, ha kicsit több időm lesz, írok is majd róla.

      Törlés
    3. Az milyen szupi! Mi is gondolkodtunk, hogy megvesszük az alattunk levőt, de valahogy nem eladó. :)) Még emlékszem a blogod azon részére (nem tegnap volt) amikor beköltöztetek. Jól emlékszem? Az már ez a lakás volt?

      Törlés
  3. 11 éve lakunk ebben a lakásban, úgyhogy valószínű erről volt szó. És kb. 4 éve téma, hogy lépnünk kell, de akkor még eladás-új lakásban gondolkodtunk. Aztán úgy alakult, hogy talán megszerezhetjük a mellettünk lévőt, és bővíthetünk. Bő másfél éve húzódott, hogy ténylegesen legyen valami. Bonyolult. Majd egyszer elmesélem.

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!