2010. november 10., szerda

Pizsamaparti


Egyik este spontán pizsamapartit rendeztünk lefekvés előtt. Annyira nem volt jó ötlet, mint ahogy először tűnt....ha addig álmos is lett volna Réka, mint ahogy nem volt az....hát a nagy buliban kireppent volna minden álom a szeméből. Azért nagyot hancúroztunk, volt móka és hangos kacagás mindenki részéről (leginkább Zalánét élveztük, de Rékáéval sem lehet betelni, sosem elég belőle....)



A kép, amely elárulja, hogy a Ketteskék élete sem mindig fenékig tejfel. Ez Zalán "haggyámántesó" és "segítsanyagyorsan" nézése egyben. Tudom, mert elég gyakran látom. :-)

Jajj, de jó dolog anya hasán lovagolni!!!! És a nyáltenger sem áztatja el a rugimat, felfogja azt anya pizsije. - gondolhatta Zalán.



Réka nem bánta, hogy a Kistesó otthonosan elterpeszkedett az ő ágyacskájában és mennyei nyugalommal szemlélte nővére mutatványait....Ez egyébként egy jellemző póz Zalánra. Jóllakottságban, elégedettségben, békében....



Zalán azért nem sokáig heverészett egyedül és magányosan azon a bizonyos Réka tulajdonában álló ágyon. A nagytesó ahogy lehetett, már huppant is melléje egy kis mókázásra. 



A "kutyázás" koronázatlan királya. Háttérben Réka ugrabugrál....



Zalán, a kameraérzékeny. Réka itt a háttérben éppen azon ügyködik, hogy nyakát törje, ha csak egy mód van rá....És nem. Következő pillanatban nem zúzta szét Zalán buksiját. Még csak rá sem esett. De talán csak mert Apa résen volt....

Rékáról portré nem készült, mert őfelsége nem járult hozzá....

3 megjegyzés:

  1. Csodaszépek a kicsikéid és Zalán nagyon ügyes.Kicsit irigykedek is, mert Iza szinte semmit nem akar csinálni.Csak lustizik és elvárja, hogy szórakoztassuk.:)

    VálaszTörlés
  2. Deeee édesek:))) A kedvencem, amikor Réka ágyában hesszelnek...meg kell őket zabálni:)))

    VálaszTörlés
  3. Ódedrágák! :)
    Azt a bizonyos, Ketteskékre jellemző nézést Hunor is gyakran előadja :))) Illetve most már azért ritkábban, hiszen lassan fizikailag méltó "ellenfele" lesz a nővérének.

    VálaszTörlés

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!