2016. július 19., kedd

Hahó!


Hahó, hahó, Zalakarosról jelentkezünk, eddig remek minden, subidubidúúúú!

Egyetlen sötét felhő a fejem felett a közelgő Piroska, ami nem tudom, mikor érkezik, mert az irodai naptáramba írtam a múltkor, melyik nap bukkant fel abban a hónapban Piri. A főnököm meg csak nem hívom fel, hogy figyi, lapozz már vissza!....

Node nem gondolunk erre, csak a szépre és a jóra figyelünk.

Ja, reggel nem volt virsli és bacon a reggelinél. Kénytelen voltam tonhal krémet nyammogni friss magos kiflivel, uborkával és narancslével. Végül is, ez legalább kb. egészséges és nem nő tőle a fenekem annyira. Tovább megyek a részletekben. A gyerekek két falat után bejelentették, hogy egyikőjüknek kakálni, a másiknak pisilni kell. Előtte elhagyták a szobakártyát, ami aztán a recepción tudtunk ismét átvennni. Végül Zalán keresztülöntötte a kakaóját az abroszon. Mindez csak a reggeli alatt történt.

Mondom, csak a SZÉPRE fókuszálunk!

Igaz is, éjszaka Zalán leesett a kihúzott bőrkanapéról, ami most az ágyukként szolgál. 

Na szóval remek a szobánk, szuper a wellness, a gyerekek imádnak itt lenni. Ez a legjobb az egészben, persze mondanom sem kell. Holnap (vagy még ma???)megnézzük magunknak ezt a Vizipók nemtommit a strandon. Imádkozzatok érettem, hogy Piroska csak pénteken érkezzen!!

3 megjegyzés:

Megjegyzésedet, üzenetedet köszönöm!